Poučak Judith Reisman: Kondomi nisu rješenje, pucaju kod analnog seksa

Na konferenciji za novinare u Hrvatskom novinarskom društvu na kojoj je predstavljeno gostovanje Judith Reisman u Hrvatskoj, došlo je do incidenta.

29.1.2013.
14:21

"Serete! To je govor mržnje! Ovo nije zemlja Trećeg svijeta! Homofob!", uzviknula su trojica muškaraca na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljena Judith Reisman. Organizatori su ih potom izbacili iz dvorane.

Reisman je rekla da nikad u životu nije naišla na toliko nasilnika kao ovdje.

"Zaprepaštena sam ponašanjem", dodala je.

Prije nego se dogodio incident, organizatori gostovanja Judith Reisman u Zagrebu pozvali su premijera i ministre na projekciju filma Kinseyjevi pedofili, tajna povijest, koja se održava večeras.

Na konferenciji za novinare bila je i Karolina Vidović Krišto, smijenjena urednica s HRT-a, u čijoj je emisiji emitiran sporni dokumentarac. Krišto je razdragano pljeskala Reismanici, a gošća iz Amerike u jednom je trenutku rekla i da je u Hrvatsku došla zbog Krišto.

Ne zna tko ju je zvao u Sabor i koji joj je znanstveni časopis objavio radove!

Odbila je odgovoriti na pitanje o Ružičastoj svastici, u kojoj su iznesene skandalozne teze o homoseksualnosti unutar Trećega Reicha. Također se nije mogla sjetiti niti jednog znanstvenog časopisa koji je objavio njena istraživanja, pa je umjesto toga pozvala novinare da se informiraju na njenim službenim web stranicama.

Upitana je o pozivu HDZ-a da gostuje u Saboru. "Ne znam tko me pozvao, ali znam da ću doći", kazala je Reisman.

Ljutita Judith: Znate li vi slušati odgovor?!

Seksualni odgoj kakav će se poučavati u Hrvatskoj, tvrdi Reisman, seksualizira djecu, previše eksplicitno opisuje seks i zbog toga "nije prilagođen za mozak djeteta".

"Kako vježbaju matematiku, tako će vježbati i drugi predmet", kazala je Reisman. Na to je upitana smatra li da i učenje Biblije može dovesti do, primjerice, ubojstava djece. Naime, u priči o proroku Abrahamu, njemu glas koji čuje u glavi kaže da treba žrtvovati sina i on, Abraham, to pokuša učiniti.

"Kad budemo imali dovoljan broj znanstvenih podataka koji nam pokazuju da Biblija vodi masovnom ubojstvu, to će trebati istražiti", odgovorila je na što je dobila uzvike iz redova promatrača i novinara: "Što je s križarskim ratovima?"

Na ovo se Reisman razljutila i pitala: "Znate li slušati odgovor?!"

Kondomi ne štite od bolesti jer se ne koriste?!

Novinare je zanimalo i postoji li spona između farmacije i zdravstvenog odgoja, a prilikom postavljanja pitanja spomenuto je da je ministar Željko Jovanović studirao marketing u farmaciji. Reisman se grohotom nasmijala na tu informaciju i ustvrdila da apsolutno postoji veza.

"Farmaceutske kompanije su duboko uključene, ne samo zbog proizvodnje Viagre, nego i cjepiva za djecu protiv spolno prenosivih bolesti poput hepatitisa B, kao da su seksualno aktivni! Tu je također i cjepivo protiv HPV-a", kazala je Reisman te zaključila da smo unatoč tome "svjedoci da dolazi do porasta spolno prenosivih bolesti hiperseksualizirane omladine".

Upitana je zatim kako u tu teoriju uklapa kondome, koji štite od takvih bolesti, što se također poučava djecu na zdravstvenom odgoju.

"Kondomi nisu rješenje", kategorična je Reisman, koja pojašnjava i zašto: "Iako mogu, ljudi ne koriste kondome. Oni vode povećanju spolne aktivnosti kod djece. Osim toga, u našim materijalima spominje se i oralna sodomija ili oralni seks, gdje kondom ne štiti od bolesti. Kod analnog seksa kondomi pucaju. Zato dolazi do izrazitog povećanja spolno prenosivih bolesti. Naši podaci to pokazuju", istakla je Reisman.

'Osjećam se kao rock-zvijezda'

Prije presice u prostorijama Hrvatskog novinarskog društva u Zagrebu, Reisman je održala predavanje na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, na kojem se posvađala sa studentima, te je na njezino ponašanje morao reagirati i dekan Nenad Zakošek. Više o tome pročitajte OVDJE.

Unatoč sukobu na FPZ-u, na konferenciju za novinare Reisman je došla vrlo dobro raspoložena. Budući da ju je dočekao pljesak i mnogo fotoreportera, rekla je: "Osjećam se kao rock-zvijezda." Desetak minuta kasnije verbalno su je napali, pa taj osjećaj vjerojatno nije dugo potrajao.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali