Play ponuda

IMOVINSKE KARTICE: / Kujundžić dobiva tri plaće, Goran Marić ima 9 nekretnina, a Martina Dalić duguje dva milijuna kuna...

Image
Foto: Pixsell

Povjerenstvo za sukob interesa ovog je tjedna objavilo imovinske kartice ministrica i ministara u novoj Vladi.

16.11.2016.
20:55
Pixsell
Play ponuda

17.040 kuna je plaća Martine Dalić u Ministarstvu gospodarstva, malog i srednjeg poduzetništva te obrta, dok njezin suprug kao jedan od čelnika INA-e zarađuje 41.500 kuna mjesečno.

Dalići imaju dug od dva milijuna kuna

Supružnici Dalić duguju dva milijuna kuna, a za otplatu mjesečno troše 13 tisuća kuna.

shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback
shimmer fallback

Ministar državne imovine ima devet nekretnina

Goran Marić kao ministar državne imovine zarađuje 16.137 kuna, stoji u njegovoj imovinskoj kartici, a nije oprerećen kreditima ni dugovima.

U Marićevoj poreznoj kartici stoji da je vlasnik čak devet nekretnina: dva stana u Zagrebu i dvije garaže, jednu kuću, apartman u Turanju, građevinsko zemljište i dvije oranice. Osim toga, Marić je vlasnik i dva automobila: Peugeot 308 i Peugeot 508.

shimmer fallback
shimmer fallback

Kujundžić s tri radna mjesta prima 20 tisuća kuna mjesečno

Ministar zdravstva Milan Kujundžić pak plaću dobiva s tri radna mjesta. Radi na Medicinskom fakultetu za 8.200 kuna mjesečno, od KBC Dubrava dobivat će 10.300 kuna mjesečno dok će za mjesto ministra dobivati tek 1.500 kuna mjesečno. Ukupna mjesečna zarada ipak će doseći 20 tisuća kuna.

Supruga mu zarađuje 17.800 kuna. Posjeduju apartman u Novalji, kuću u Zagrebu vrijednu 900 tisuća kuna i kuću u Ivanbregovini kod Imotskog. Kujundžić na štednji ima 250 tisuća kuna, a vozi Audi A4.

shimmer fallback
shimmer fallback

Play ponuda
Play ponuda