'Iako sam bio u komi, nisam vidio nikakav tunel niti svjetlo na kraju tunela'

shimmer fallback

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojic, zbog velikog interesa medija dao je izjavu za medije.

1.9.2014.
13:23
Play logo

Zahvalio je svima - medijima, javnosti na podrsci te medicinskom osoblju koje mu je pomoglo. Kaze da su sanse za prezivljavanje bile male, ali zahvaljujuci lijecnicima i medicinskim sestrama, uspio je prezivjeti. Iako je bio u komi, kaze da nije vidio nikakav tunel niti svjetlo na kraju tunela, pise Dnevnik.hr.

Ostojic dodaje da ce sada morati promijeniti zivotne navike i jesti vise povrca. Kada se probudio, nije mogao niti hodati, a jucer je, kaze, prohodao cak devet kilometara. 'Danas hodam, a jos malo cu trcati kao Milanovic', rekao je Ostojic.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upucen u sve

Ministar napominje da je pratio dogadaje i da je upucen u sve te da moze uredno nastaviti obavljati funkciju, kako ministarsku, tako i potpredsjednika Vlade.

Play logo

'Spreman sam se suociti sa svim izazovima', rekao je Ostojic. Podsjecamo, Ostojic je u bolnici bio od 19. srpnja kad mu je hitno operiran apsces na vratu nastao zbog jake bakterijske infekcije.

Nakon sto je prezivio teski septicki sok, Ostojic se poceo postupno oporavljati, a krajem srpnja ucinio je prve korake, nakon sto je skinut s respiratora i dijalize. Na kucnu njegu pusten je 7. kolovoza, a sada se potpuno oporavio te se sutra vraca na posao. http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/ministar-ranko-ostojic-sazvao-izvanrednu-konferenciju-za-novinare---350299.html

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
Darcey & Stacey
default_cta
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
Play logo