'ČETNIKUŠA, SOTONA, ZLOSTAVLJAČICA...' / Bernarda Jug brutalno huška protiv pedagoginje OŠ Krapinske Toplice; Na meti su se našli i još neki ljudi

Samozvana pravednica u snimci tvrdi da pedagoginja osnovne škole u Krapinskim Toplicama nije puštala učenika koji odbija nositi masku u zahod svih šest školskih sati

17.9.2021.
16:59
Robert Anić / PIXSELL / screenshot Facebook
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ionako neugodnu i napetu situaciju u Krapinskim Toplicama zbog učenika koji uz podršku svojih roditelja ne želi nositi zaštitnu masku na hodnicima škole pa ga ondje ne puštaju, dodatno napetom čini Bernarda Jug. Riječ je o učiteljici iz Korije kod Virovitice koja se svojim bijesnim i huškačkim objavama javljala na društvenim mrežama i u vrijeme nakon potresa na Baniji tvrdeći, bez puno argumenata i činjenica, da se ondje krade humanitarna pomoć za stradale.

Sada se Jug angažirala na strani Kristijana Gaćine, oca učenika koji odbija nositi masku, prozivajući one koje smatra odgovornima za situaciju u Krapinskim Toplicama te huškajući ljude protiv njih.

Tvrdi da pedagoginja ne da učeniku u zahod

U nizu snimki koje je proteklih dana objavila na Facebooku, a od kojih neki traju gotovo sat vremena, Jug je nakon ravnateljice Centra za socijalnu skrb iz Zaboka danas prozvala i pedagoginju Osnovne škole Krapinske Toplice.

U 24-minutnoj snimci, Jug ostrašćeno pedagoginju škole naziva 'četnikušom', 'zagorskom sotonom', 'zločincem', 'ubojicom', 'zlostavljačicom'… U više navrata usporedila ju je s četnicima koji su, kako kaže, "silovali i klali po Hrvatskoj", s tim što Jug za pedagoginju kaže da je "gora od četnika". Sve to jer, prema njezinim riječima spomenuta pedagoginja - kojoj u više navrata u snimci izgovara ime i prezime - učenika nije šest školskih sati puštala da ode na zahod.

"Dok je svaka životinja danas mogla vršiti nuždu kad god je imala potrebu, naš učenik to nije mogao punih šest školskih sati. Zabranjivali su mu to jer nema brnju!", napisala je u objavi uz snimku na kojoj većim dijelom bijesno viče.

'Pa ti si gora od četnika'

"Mi se čudimo četnicima što su radili u ratu, silovali i klali Hrvate, a gledajte ovo u školi. Jedna pedagoginja stoji na vratima tokom cijelog odmora i ne pušta dijete iz učionice na wc. (…) - Što biste vi napravili da ste roditelj tom djetetu? Nabrusite se jer imate sada razloga da se nabrusite. Takvih četnika i zločinaca sada imamo u hrvatskim školama. Četnikuše, sotone i ubojice. Zlostavljačice koje dijete nisu pustile na wc šest sati. Pa ti si gora od četnika", galameći je poručila Jug prikupivši pritom popriličan broj pozitivnih komentara i 'lajkova', iako se nesumnjivo radi o pozivu na linč.

U svom tobože pravedničkom bijesu prozvala je kao zlostavljače i razrednicu spomenutog učenika, učiteljicu matematike i nastavnika geografije postavljajući pitanje onima koji se 'ložeš' na njezine objave: "Kakvu ćemo odgovornost, narode, tražiti za ove ljude?". Svima je spomenula imena i prezimena osim nastavniku geografije pa je svoje sljedbenike pozvala da to saznaju.

'Tek sada će biti rata'

"Imamo koljače, ubojice u našim školama. I to na mjestima pedagoga i ravnatelja", kazala je i pozvala svoje pratitelje da dijele njezinu objavu sa snimkom. Nije stala pa je rekla kako ona "vaksere svrstava u nasilnike, zlobnike, sotonske sluge, sotone" te ih sve svela na jedan nazivnik - ljevičare. Čak je najavila da će "tek sada biti rata, a moglo je sve mirno i lijepo".

Na koncu se još jednom okomila na pedagoginju i ravnatelja škole u Krapinskim Toplicama rekavši: "Da sam ja ta žena, ja disala više ne bih. Imate sreće da ja nisam mater, a još više ćaća. Taj ravnatelj i ta žena više ne bi hodali ni pod brnjarom. Takvi nisu zaslužili da rade u školi, da hodaju zemljom. Treba ih poslati na Goli otok pa nek kucaju kamen od kamen cijeli dan na suncu, bez vode, bez ičega. Neka mi proba netko reći da pretjerujem. U stanju sam stati pred bilo koju sotonsku kuću i pobijediti ih sama. Jer ja sam u pravu, zagovaram istinu, pravdu. Živi bog je u ovome, a vi ste nule, sotone i vi ste gotovi."

'Ministre, koliko si danas puta s**o i pišao?'

U svojoj tiradi nije zaboravila ni ministra znanosti i obrazovanja.

"Ministre Fuchsu, reci ti meni koliko si danas puta s**o i pišao? Koliko puta si pijuckao kave, legao, odmarao? Koliko su danas svinje i krave vršile nuždu? Učenik to nije smio, zbog ravnatelja Samsona", zapitala se.

Nije poštedila čak ni čistačice spomenute škole za koje je rekla da "glume da im je loše".

Inače, ravnateljica Centra za socijalnu skrb u Zaboku, Tanja Cujzek, prijavila je Bernardu Jug zbog uznemiravanja nakon što je u svom prethodnom videu slične uvrede i prijetnje uputila i njoj.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali