banner

SVE ZBOG JEDNE SLIKE

HTIO-NE HTIO, BERO JE CINKAO: Inspekcija je zatvorila lokal na Sljemenu; Je li za to zaslužna Bernardićeva objava na Instagramu?

Nakon što je Davor Bernardić na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pije vino u jednom ugostiteljskom objektu na Sljemenu, inspekcija Civilne zaštite ga je ubrzo zatvorila

Bivši predsjednik SDP-a Davor Bernardić u petak je objavio na svome Instagramu fotografiju na kojoj pije kuhano vino nalakćen na šank jednog ugostiteljskog objekta na Sljemenu. “Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva”, napisao je Bernardić uz fotografiju.

BERO BAŠ GUŠTA U ŽIVOTU: Posljednji put vidjeli smo ga kako uživa u Gardalandu, sad je na Sljemenu. Našao je kafić koji radi

No, njegova je čaša kuhanog vina bila vjerojatno i posljednja narudžba u tom ugostiteljskom objektu. Naime, Index neslužbeno doznaje kako su inspektori Civilne zaštite posjetili tu kućicu u šumi na Medvednici, a čovjek kojeg su tamo zatekli sam ju je zatvorio. Navodno su inspektori bili dobre volje, pa vlasniku nisu napisali kaznu.

Naime, od prošle subote je odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite u cijeloj državi do najmanje 21. prosinca zabranjen rad svim ugostiteljskim objektima. Na to je Bernardića podsjetila i jedna osoba u komentarima na Instagramu. Naime, društvenim se mrežama širi screenshot komentara u kojem se netko ironično zahvaljuje što je svojom fotografijom cinkao da kafić radi. “Hvala što si nas cinkao ovom objavom. Inspekcija nas upravo zatvorila…”, pisalo je u komentaru koji je u međuvremenu uklonjen.

Povratak na Net.hr