OBREDI KOD TRSTA

HRVATSKI EGZORCIST IZAZVAO HOROR U ITALIJI: ‘Noću satima i satima iz crkve dopiru jezivi ženski urlici’

Jedan je Talijan za tamošnje medije izjavio kako je bio prisiljen zvati policiju zbog učestalog urlanja koje dopire iz crkve u kojoj služi fra Rosario

Hrvatski svećenik i egzorcist fra Rosario ‘Rozo’ Palić izazvao je pravu pomutnju u Italiji, gdje u  jednom omanjem mjestu pokraj Trsta obavlja svoju službu.

O fra Paliću su se naveliko raspisali i talijanski mediji i to, navodno, zato jer on krši javni red i mir te stvara komunalne probleme, prenosi Istarski.hr.

Fra Palić, naime, svake subote, vrši službu na hrvatskom jeziku, a tad iz naše države dolazi stotine vjernika u brojnim autobusima, koji onda divlje parkiraju te ugrožavaju cestu, koja nije prilagođena takvim vozilima i takvoj frekventnosti.

Jedan od svjedoka nemilih događaja, Jordan Zerjal, koji živi u kući nedaleko od crkve, izjavio je za talijanski Il Piccolo da noću satima i satima iz crkve dopire urlanje, zbog čega su morali  zvati i policiju.

„Začudo, povici su bili isključivo ženski, i rekao bih, dolazili su od mlađih osoba. Ne vjerujem da su demonskim utjecajima podložne samo djevojke. Na to smo ukazali i karabinjerima, ali nikad nismo dobili odgovor“, rekao je Zerjal.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr