HRVATICE SE JAVLJAJU NA NEOBIČAN OGLAS / 'Ako vam je dosta mučnog posla, ovo je za vas. Plaćam i do 10.000 kuna mjesečno'

'To je uglavnom one koje imaju mučne poslove, pa im je dosta toga. Puno je mladih nezaposlenih djevojaka, ne mogu se zaposliti jer nemaju iskustva.

18.2.2018.
13:14
Romance Compass screenshot

Na portalu Moj Posao ovih je dana objavljen oglas u kojem tvrtka Eling d.o.o. traži zaposlenike koji bi radili na videochatu i dopisivali se putem računala i mobitela s ljudima iz Europe, Amerike, Australije i Novog Zelanda. Velik broj Slavonaca i Slavonki privukao je taj oglas jer se odnosi i na njihove županije.

Mjesečna plaća do 10.000 kuna

U oglasu stoji da bi mjesečna plaća za taj posao mogla doći i do 10.000 kuna, a Glas Slavonije istražio je o kakvom se točno poslu radi. To nije prvi takav oglas, a prethodni se odnosio samo na područje Zagreba i Zagrebačke županije, a sada je proširen na cijelu zemlju. Kandidati bi trebali biti pristupačne osobe sa znanjem engleskog jezika, uz obrazovanje VSS ili VŠS. Nudi se honorarni ili stalni posao, a plaća je od pet tisuća kuna nadalje, ovisno o učinku, stoji u oglasu. Radi se o tvrtki iz Zaboka koja zastupa američku kompaniju Romance Compass, otkrila je jedna čitateljica.

'Primanja su ozbiljna, ali je posao neozbiljan'

Direktor tvrtke Enling d.o.o. Željko Hrastinski rekao je da on zapošljava kao partner tvrtke Romance Compass, za Hrvatsku, Bosnu i Srbiju. Romance Compass inače je servis za upoznavanje s potencijalnim mladenkama iz Rusije i Ukrajine. 'Primanja su ozbiljna, ali je posao neozbiljan. To je zabava! Na zabavi se zarađuje. Za sada mi se na oglase javilo 80 djevojaka', rekao je Hrastinski. Pojašnjava i na koga oglas za ovaj posao zapravo cilja.

'Ja sam tražio VŠS i VSS, uglavnom one koje imaju mučne poslove, pa im je dosta toga. Sve vam to ide preko Romance Compassa, oni imaju pokriveno cijelo europsko i američko tržište. Imaju oko 100 tisuća članova. Djevojkama u jednom trenutku zna blinkati po 30 muškaraca koji s njima žele chatati. Sad trenutno radim na području Bosne. Puno je mladih nezaposlenih djevojaka, ne mogu se zaposliti jer nemaju iskustva. Ovo je upravo posao za njih jer, a čujte, neka će se i udati', rekao je Hrastinski za Glas Slavonije.

Možda će te zanimati

Friteza Pro Delimano
Od 479,95knOd 599,95kn
Pržena hrana s manje masnoće? Moguće je uz Pro fritezu na vrući zrak. Naručite Online.

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali