SLAŽETE LI SE? / Hrvati složni, ovo je najbolji grad za život u Lijepoj našoj: 'Stanarina nije ludo visoka, sve je udaljeno 15-25 minuta'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Jeftiniji je, kažu ljudi s Reddita, od Zagreba i gradova na moru, a i dalje je prilično velik za naše standarde

4.6.2023.
19:04
Davor Javorovic/PIXSELL
Play logo

Muškarac iz Rusije na Redditu je pitao koji je hrvatski grad najbolji za život. Naime, on i supruga planiraju doseliti u Lijepu Našu pa bi se htio informirati u kojem su dijelu najbolji životni uvjeti, je li bolje unajmiti stan ili kuću, može li preživjeti s 2000 dolara mjesečno i koji grad je miran, a da nije skup.

Osijek je dobio same pohvale

Grad koji je dobio najviše pohvala jest Osijek – pun je zelenila, sve je pristupačno i pri ruci, javni prijevoz je uvijek dostupan i točan. Jeftiniji je, kažu ljudi, od Zagreba i gradova na moru, a i dalje je prilično velik za naše standarde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trgovački centri, fakulteti, srednje škole, gotovo sve je udaljeno 15-25 minuta vožnje, u slučaju gustog prometa. Također, prema onome što sam čuo, stanarina nije ludo visoka, ali to sam upravo čuo pa uzmite s rezervom", napisao je jedan korisnik.

Image
TLO NE MIRUJE /

Dva potresa pogodila BiH, treslo se i od Makarske do Dubrovnika: 'Skok iz kreveta, malo duži tutanj'

Image
TLO NE MIRUJE /

Dva potresa pogodila BiH, treslo se i od Makarske do Dubrovnika: 'Skok iz kreveta, malo duži tutanj'

Neki su rekli da je okolica Zagreba odlična kada se pogleda omjer troškova i blizina glavnog grada. Zaprešić, Samobor, Velika Gorica, Dugo Selo – sve su to mjesta koja nude mirniji život.

Iako su neki rekli da treba izbjegavati Dalmaciju jer je zimi depresivna, a u proljeće i ljeto, pak, prenapučena, bilo je i onih koji hvale okolicu Splita. Trogir, Podstrana, Omiš, Dugopolje… Tamo se može pronaći vrlo jeftin smještaj, a more je udaljeno samo nekoliko minuta vožnje automobilom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo
Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo