NEDJELJOM U 2

HRT-ova ‘PLJUSKA’ PERNARU: Na Facebooku objavili isječak emisije u kojoj Kasparov govori o Izraelu i Palestini

Nakon što je Ivan Pernar odšetao iz emisije “Nedjeljom u 2” tvrdeći da mu Stanković ne dopušta da govori o izraelsko-palestinskim odnosima, Stanković je na Facebook stranici svoje emisije objavio isječak u kojem na tu temu progovara njegov gost Gari Kasparov.

Dva dana nakon što je saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar demonstrativno napustio studio emisije “Nedjeljom u 2” navodeći kako mu Aleksandar Stanković ne dopušta da govori o Palestini, na Facebook stranici HRT-ove emisije osvanula je objava koja prikazuje Garija Kasparova dok govori o izraelsko-palestinskim odnosima.

Kasparov je kod Stankovića gostovao 3. siječnja i odgovorio je na pitanje koji bi, prema njegovu mišljenju, bio izlaz za tešku situaciju. Tada je kazao kako je krajnje rješenje priznavanje države Palestincima, ali samo pod uvjetom da se jamči mir.


Isječak iz emisije svojevrsna je pljuska Pernaru koji je kazao da mu Stanković ne dopušta govoriti o toj temi, odnosno kada je govoreći o kvaliteti programa HRT-a kazao kako zbog lošeg obrazovnog programa njegovi gledatelji ne znaju da je Izrael zemlja nastala na etničkom čišćenju, te odlučio izaći iz studija jer mu Stanković nije dao da dovrši rečenicu.

PERNAROV SHOW NA HRT-u: Nakon samo 15 minuta naprasno napustio emisiju ‘Nedjeljom u 2’

Nakon emisije Stanković se oglasio kratkom objavom na Facebooku u kojoj je kazao kako Pernara pomalo i voli jer će tu nedjelju, za razliku od prošlih, stići kući na ručak.

‘DRAGI IVANE…’: Nakon što mu je odjurio iz emisije, Stanković na Fejsu objavio komičnu poruku za Pernara

Povratak na Net.hr