STUDIO 4 COVID-19

HRT MIJENJA KONCEPCIJU 4. PROGRAMA: Uvode novu emisiju i cjelodnevno izvještavanje o koronavirusu

HRT mijenja koncept četvrtog kanala i uvodi emisiju posvećenu promptnom informiranju javnosti vezano za epidemiju koronavirusom u Hrvatskoj

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u novonastalim okolnostima epidemije koronavirusa u Hrvatskoj, od sutra, u ponedjeljak 16. ožujka u 20:05, uvodi novu emisiju “Studio 4 Covid-19”, posvećenu promptnom informiranju javnosti Nacionalnog kriznog stožera civilne zaštite, te u skladu s tim i novu koncepciju svojeg Četvrtog programa HTV-a (HRT-HTV-4).

Uz već ustaljene izravne prijenose konferencija za novinare i javnost kriznog stožera u 9 i 16 sati, te uz svoje uobičajene Vijesti na svaki puni sat programa, nova koncepcija podrazumijeva i tu novu specijaliziranu informativnu emisiju, putem koje će svi građani RH dobivati sve najnovije točne informacije i upute kriznog stožera – objavio je danas Glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić.

ČAK I AKO NEMAJU SIMPTOME: Svi stariji građani morat će biti u samoizolaciji puna četiri mjeseca!? ‘To nije lako podnijeti, ali želimo ih zaštititi’

HRVATSKA STRUČNJAKINJA OTKRIVA U ČEMU JE NAJVEĆA OPASNOST KORONAVIRUSA: ‘Čini se zarazniji od influence i ebole, ali…’

Što sve donosi?

“Specijalna emisija donosi večernji pregled najvažnijih događaja dana, vezanih za epidemiju koronavirusa u nas i u svijetu. Novinari i urednici IMS-a objedinjuju sve novosti o zdravstvenoj i sigurnosnoj situaciji, koja se mijenja iz sata u sat. Gostovanja stručnjaka, javljanja s terena… prepoznali smo potrebu javnosti da danonoćno bude upoznata s najnovijim informacijama, ali samo provjerenim i istinitim” , rekao je urednik Četvrtog programa HTV-a Dražen Miočić.

Iz HRT-a ističu da kao javni servis u ovoj kriznoj situaciji dopuštaju svim medijima slobodno prenošenje informacija koje su objavljene u svim informativnim emisijama HRT-a i na web stranici HRT-a, uz navođenja HRT-a kao izvora informacija.

Situaciju s koronavirusom iz minute u minutu u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

KOJA SU VAŠA PRAVA AKO MORATE OTKAZATI PUTOVANJE? Nije baš jednostavno. Povrat novca ovisi gdje točno putujete

Povratak na Net.hr