'JA NJEGA NE ZOVEM PATULJKOM'

HREBAK NAZVAO VIDOVIĆ KRIŠTO SNJEGULJICOM, ONA ŽESTOKO UZVRATILA: ‘To je čisti seksizam. On nema to pravo!’

Nema pravo bilo koju zastupnicu nazivati Snjeguljicom, kao što meni ne pada na pamet nazivati ga patuljkom. Nisam član stranke i ne mogu se natjecati za lidera oporbe, kazala je

Karolina Vidović Krišto, saborska zastupnica Domovinskog pokreta, osvrnula se na izjavu šefa HSLS-a, koji je rekao da je Domovinski pokret bajka koju vodi Vidović Krišto i sedam patuljaka. Naime, Dario Hrebak, gradonačelnik Bjelovara i predsjednik HSLS-a, ranije je rekao kako je očekivao da će Miroslav Škoro biti vođa oporbe, a sada će imati problema u svojim redovima, javlja N1.

“Ovako to ispada kao bajka koju vodi Vidović-Krišto i sedam patuljaka. Osobno smatram da ona želi postati prava heroina Domovinskog pokreta”, kazao je Hrebak.

Vidović Krišto oštro je reagirala na Hrebakovu izjavu, rekavši kako je ona “čisti seksizam”.

“Nema pravo bilo koju zastupnicu nazivati Snjeguljicom, kao što meni ne pada na pamet nazivati ga patuljkom. Nisam član stranke i ne mogu se natjecati za lidera oporbe. On koji sebe naziva gospodinom transparentnim neka odgovori zašto nije za interpelaciju u aferi vjetroparka Krš-Pađene. Zašto sudjeluje u zaštiti korupcije i provođenju kriminalnog ovršnog zakona”, poručila mu je zastupnica Domovinskog pokreta.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr