banner

Hoćemo li ikada više vjerovati medijima?

Kako naši financijaši dišu po pitanju reformi radnog zakonodavstva i socijale? Što je dovelo do štrajka u Večernjem listu? Lažiraju li banke svoje bilance nenaplativih kredita u građevinarstvu? Saznajte u intervjuu tjedna na Danas.hr-u.

S glavnim urednikom financijsko-poslovnog mjesečnika Banka i pripadajućeg mu portala, pretresli smo situaciju u svijetu nakladništva i pokušali proniknuti u uzroke depresivnog stanja na hrvatskoj medijskoj sceni, štrajka u Večernjem listu, kontroverzama oko kolektivnih ugovora i to ne samo u medijima.

Kako često završava u društvu bankara na konferencijama i u poslovnim kontaktima, Željka Ivankovića smo upitali i kako oni dišu po pitanju reformi radnog zakonodavstva i socijale, te slažu li se naši financijaši s teorijama predsjednik Upravnog odbora Barclays Capitala Hans-Jörgom Rudloffom da sve treba rezati na pola.

Govorio nam je i o Japanu čije je gospodarstvo i socijalnu politiku promatrao tijekom dvije i pol godine života u toj zemlji. Sve možete pročitati u intervjuu tjedna u četvrtak na Danas.hr-u.

Povratak na Net.hr