NIJE ŠALA

HOĆE LI USPJETI IZDRŽATI DO KRAJA? Pernar ide ‘govoriti sve što misli’ kod – Bujanca!

Ivan Pernar gostovat će kod Velimira Bujanca. Ne šalimo se.

Možda je najglasniji, ali kao što je u zadnjih 48 sati pokazao, nije baš i najstrpljiviji saborski zastupnik. Ivan Pernar prvo je jučer izletio iz studija Stankovićeve emisije ‘Nedjeljom u 2’, a danas i iz studija Z1 tijekom emitiranja emisije ‘Zoom’.

BUJANEC TUŽI NEWS BAR: Portal koji objavljuje lažne vijesti uvrijedio ga je – lažnom vijesti

Nitko od njih, kaže Pernar, mu ne dopušta da govori. Svatko tko je gledao bilo koju od tih emisije ne bi se složio s njime. Pernaru se, naime, nije svidjelo što se od njega tražilo da odgovara na postavljena pitanja umjesto da vrluda u sebi svojstvenom stilu po masonima, iluminatima i djeci u Palestini.

Stoga je Pernar odlučio u srijedu gostovati kod osuđivanog narko dilera koji ljubav prijateljica noći dokazano plaća bijelim prahom, čovjeka koji je tužio satirični portal NewsBar ‘zbog lažne vijesti’ – Velimira Bujanca.

LEKCIJA NA FEJSU: Ostojić gadno izribao Klemma i Bujanca

‘Upravo me zvao Bujanec i rekao da je gledao kako me Stanković prekidao i da me poziva u Bujicu da kod njega mogu reći sve što mi Stanković nije dao i da me neće prekidati, da mogu slobodno govoriti što mislim. Naravno da planiram reći i sve što mislim o Stankoviću’, napisao je na Facebooku Pernar.

Ukoliko vam nije dojadilo pratiti njegove medijske eskapade, provjerite u srijedu koliko će dugo izdržati na sljedećem TV gostovanju te s koliko će tema skrenuti svom smjeru.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr