A BAŠ SAM JU MISLIO POHVALITI

HNS-OVAC NAPAO PREDSJEDNICU: ‘Ta drama Queen s Mamićevog tuluma sad nalijeva benzin na huliganske baklje’

Saborski zastupnik HNS-a Goran Beus Richembergh osvrnuo se na Facebooku na objavu predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je jučer nakon izgreda na utakmici Hrvatska-Češka krivce prozvala orjunašima.

U jednom postu, komentirao i njeno prijateljstvo sa Zdravkom Mamićem, ignoriranje ustaških pozdrava tijekom utakmice protiv Izraela kao i prilično čudan status o orjunašima.

PREDSJEDNICA BIJESNA NA HULIGANE: ‘Orjunaši će odgovarati za ovo i za svastiku! Sram vas bilo!’

A taman sam ju htio pohvaliti…

“Jučer mi je na vrh prsta bilo da napišem pohvalu predsjednici Republike zbog jasnog stava oko raspuštanja parlamenta. I sve se mislim: hoću, ma neću, pa sad ću ili kasnije ću. Al nakon njenoga sinoćnjega posta o huliganima-orjunašima i jutrošnjega traženja da se održi posebna sjednica vlade (možda telefonska?), jasno je da ona nikakve pohvale ne zaslužuje. Ta Drama Queen s Mamićevog tuluma sad nalijeva benzin na huliganske baklje kao da je pala s Marsa. Dok je ta Oreškovićeva i Šustarova vlada opstruirala provođenje Zakona o sportu ne samo da je šutjela nego se pravila gluha (na stadionu u Osijeku). I sad bi ona bila vjerodostojan arbitar. Dajte, najte, gospođo.” napisao je zastupnik aktivan na društvenim mrežama.

Zbog Mamića u problemima

RAVNATELJA ČEKA SMJENA: SOA prisluškivala Mamića i ‘usput’ ozvučila i predsjednicu!?

Bivši šef SOA-e Dragan Lozančić navodno je izgubio Kolindino povjerenje zato što nije obavijestio predsjednicu kako je u kontaktu s osobama koje su pod mjerama prisluškivanja i praćenja.  Radilo se o Zdravu Mamiću, koji je predmet par optužnica USKOK-a. Kontroverzni nogometni  moćnik bio je i jedan od donatora njene predsjedničke kampanje, a organizirao joj je rođendansku proslavu.

,KOSOR OPET BOCNULA KOLINDU: ‘Nikad ne bih bila u društvu ljudi poput Zdravka Mamića’

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr