VULGARNI HUŠKAČ

HND: ‘Stevo Culej nije u stanju komunicirati na razini saborskog zastupnika’

Hrvatsko novinarsko društvo osudilo je reakciju saborskog zastupnika Steve Culeja na njegovoj Facebook stranici nakon teksta novinara Raifa Okića objavljenog na web stranici portala Express.hr pod naslovom ‘Milijunaši iz Sabora: HDZ-ov Culej vlasnik pola sela’.

U svojoj reakciji Stevo Culej ismijava ime kolege Okića, tvrdi za njega da je “glupan sa penkalom” te implicira da se novinar ponaša kao “crvene barabe”, stoji u priopćenju HND-a.

‘PA NIJE MU PLAĆA SAMO 14.500…’: Sin Steve Culeja slavi ubijanje Srba i hvali se tatinom plaćom

“Gospodin Culej, kao zastupnik Hrvatskog sabora, trebao bi znati razliku između uljuđene javne polemike činjenicama te vrijeđanja i etiketiranjima po bilo kojoj osnovi. Na žalost, ovo je još jedan javni ispad Steve Culeja koji pokazuje kako on nije u stanju komunicirati na razini koja se očekuje od saborskog zastupnika”, ističu u priopćenju.

HDZ-ovac KOJI JE IZVRIJEĐAO ZASTUPNIKA ROMA DUŽAN JE DRŽAVI: Stevo Culej Poreznoj mora platiti 191.000 kuna

Navode i da su “upravo novinari vrlo često mete Culejevih vulgarnih i huškačkih ispada”.

Iz HND-a političare još jednom podsjećaju da im je, između ostaloga, zadatak omogućiti slobodni rad novinarima i visoku razinu javne komunikacije, a novinare i redakcije medija pozivaju da svaki napad na novinare javno osude.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr