ŠEFICA TURISTIČKE ZAJEDNICE

HLOVERKA NOVAK SRZIĆ BIJESNA NAPALA MAKARSKE UGOSTITELJE, OBJAVILA TIRADU: ‘Večeras sam baš ljuta…’

Makarski ugostitelji su razljutili Hloverku Novak Srzić koja se zajedno s Gradom potrudila organizirati Makarsko kulturno ljeto

Bivša voditeljica i urednica HRT-a i sadašnja direktorica Turističke zajednice grada Makarske Hloverka Novak Srzić žestoko je kritizirala ugostitelje u tom gradu. Na svom je Facebooku napisala status ogorčena ponudom koju nude lokalni nočni klubovi, a koja je vjerojatno dijametralno suprotna od onoga što se nudi na Makarskom kulturnom ljetu, čija je ona organizatorica.

“Privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit” razljutili su Novak Srzić, koja je čak i spomenula jedan ugostiteljski objekt u objavi koju prenosimo u cijelosti.

‘Neki žele ‘obilježiti’ naš grad’

“Uglavnom, dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije… Večeras sam baš ljuta, ljuta. TZ se potrudio ovog ljeta zajedno s Gradom napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto, od operete do opere, koncerata klasične glazbe, vrhunskog jazza i rock’n’rolla… I onda privatni poduzetnici koji dođu na mjesec dana po profit u grad, u Petar Pan dovode Karleuše svih fela… I jedino po tome, na koncu, neki žele zapamtiti i ‘obilježiti’ naš grad… Baš sam ljuta”, napisala je Novak Srzić na svome Facebooku.

HLOVERKA JAVNIM ISTUPOM ŠOKIRALA KOLEGE: ‘Upravo ću javno reći da sam joj zatvorio vrata’

Povratak na Net.hr