banner

ISKUPLJUJE SE

HLOVERKU ‘RASTURAJU’ NA MREŽAMA, ALI ONA NE UZMIČE: ‘Ovo se zove promocija Makarske, hvala Mozambiku!’; Objavila i mladu sebe u badiću

Šefica makarske Turističke zajednice objavila je i novi status na Facebooku s fotografijom iz mladih dana kojom se valjda pokušava ‘iskupiti’

Hloverka Novak Srzić, bivša novinarka i današnja čelnica Turističke zajednice Makarska, postala je sprdnja na društvenim mrežama zbog jedne fotografije. Za one koji nisu upućeni, Hloverka je na svom Facebooku objavila fotografiju kojom reklamira ljepote Makarske rivijere fotografijom plaže u Mozambiku.

Korisnici društvenih mreža od jučer se zezaju na račun bivše novinarke pa objavljuju različite fotografije iz svijeta i govore “da je to u Hrvatskoj”. No, Hloverka se nakon svog gafa nije “posula pepelom” nego se čak pohvalila.

Kako prenosi RTL, Hloverka se kasnije opravdavala da je riječ o zabuni pa je stavila pravu fotografiju makarske plaže uz riječi: “Naravno da znam da je u pitanju Mozambik i zanimljivo je da se u ovakvim vremenima otvaraju takve teme”. Osim toga, šefica makarske Turističke zajednice objavila je i novi status na Facebooku s fotografijom iz mladih dana kojom se valjda pokušava “iskupiti”.

HLOVERKA NOVAK SRZIĆ ‘POLUPALA LONČIĆE’: Svoju Makarsku promovira slikom plaže u – Mozambiku

“Ova jedna djevojčica sa slike zna svaku uvalu, plažu i žalo moje Makarske… i moje rivijere… volimo i egzotične plaže Mozambika”, napisala je Hloverka uz fotografiju iz svojih mladih dana. No, tu nije stala jer je u komentarima napisala: “Evo Makarske i u nacionalnim dnevnicima.. to se zove promocija… hvala Mozambiku”.

Korisnici društvenih mreža mogu se samo Hloverki zahvaliti jer ih je jučer vjerojatno zabolio trbuh od smijanja.

 

 

TVITERAŠI SE VRHUNSKI SPRDAJU NA RAČUN HLOVERKE NOVAK SRZIĆ: Ovo je jedna od boljih stvari danas

Povratak na Net.hr