'POZITIVNE VIBRACIJE'

HLOVERKA IH PROZVALA ZBOG CAJKI, A KLUB UZVRATIO: Objavili snimku punog podija; Kako će joj sjesti ova provokacija?

Ekipa iz kluba Petar Pan nije ostala dužna direktorici Turističke zajednice pa joj je odgovorila, i to snimkom punog kluba tijekom nastupa srpskih izvođača Jale Brata i Bube Corellija

Prije tjedan dana direktorica Turističke zajednice u Makarskoj, Hloverka Novak Srzić, na Facebooku se namjerila na narodnjački klub Petar Pan. Ona smatra da u gradu podno Biokova privatni poduzetnici rade pravu štetu imidžu Makarske jer “dođu mjesec dana po profit u grad pa u Petar Pan dovode Karleuše svih fela”. Novak Srzić na Facebooku je izrazila ljutnju zbog takvog stanja jer se “Turistička zajednica skupa s Gradom ovog ljeta potrudila napraviti odličan program za Makarsko kulturno ljeto”, a grad neće ostati zapamćen po kulturi nego po cajkama.

No, ekipa iz kluba Petar Pan nije ostala dužna direktorici Turističke zajednice pa joj je odgovorila i to snimkom punog kluba tijekom nastupa srpskih izvođača Jale Brata i Bube Corellija. “Dragi prijatelji, na ovim stranicama širimo samo pozitivne vibracije”, stoji u početku njihove objave koja se najvjerojatnije referira na objavu Novak Srzić koja počinje s “Dragi prijatelji, nastojim podijeliti na ovim stranicama neke pozitivne vibracije”.

 

Sada se samo čeka reakcija Hloverke Novak Srzić.

HLOVERKA NOVAK SRZIĆ BIJESNA NAPALA MAKARSKE UGOSTITELJE, OBJAVILA TIRADU: ‘Večeras sam baš ljuta…’

HLOVERKA NAZVALA KARLEUŠU ‘CAJKOM’, ONA JOJ OŠTRO UZVRATILA: ‘Educirajte se malo tko sam ja…’

Povratak na Net.hr