VAŽNA PORUKA

HGSS OPET NASMIJAO SVE: ‘Dragi turisti, molimo vas, nemojte koristiti ‘luftmatratzen’ (ako ne znate što to znači, guglajte)’

Hrvatska gorska služba spašavanja već je prepoznata u javnosti kao izvrsni komunikator, za što su uostalom i nagrađeni od Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Najnovijom objavom na Twitteru još su jednom pokazali kako se važna upozorenja turistima, mogu priopćiti uz dobar smisao za humor.

“Dragi turisti, kad boravite na našoj obali, a puše jak vjetar, molimo vas, nemojte koristiti “luftmatratzen” (ako ne znate što to znači, guglajte). Ipak, ako ih unatoč upozorenju budete koristili, uzmite sa sobom osobne iskaznice kako vas talijanska obalna straža ne bi zamijenila s izbjeglicama. Hvala”, napisali su iz HGSS-a na svom službenom Twitter profilu.

HGSS i inače, svoje važne objave začini dozom humora, a redovno to bude upravo na račun turista koji sebe i druge često nepromišljenim ponašanjem dovode u različite opasnosti. Njihova komunikacija uvijek je ležerna, lako razumljiva i humoristična, a tako je bilo i ovaj put.

‘GUGLAJTE BURU! NAJOZBILJNIJE! GUGLAJTE!’: HGSS napisao još jedno urnebesno pismo turistima

HGSS OPET VAŽNOM OBJAVOM NA TWITTERU ODUŠEVIO SVE: ‘To nije hidriranje, to je opijanje!’

Povratak na Net.hr