ZBOG STAVOVA KOJE JE IZNIO

HGK TUŽI BUJASA, TRAŽE 40.000 KUNA; Brzo im je odgovorio: ‘Vidimo se na sudu. Tjerate lisicu, a izvući ćete medvjeda!’

Vijest o tužbi objavio je Bujas na svojem Facebook profilu navevši da ga HGK traži 40 tisuća kuna odštete zbog stavova koje je iznio o toj organizaciji

Hrvatska gospodarska komora (HGK) podigla je tužbu protiv Hrvoja Bujasa, predsjednika Udruge Glas poduzetnika koja je nedavno organizirala i veliki prosvjed u Zagrebu, a svesrdno se zalažu za ukidanje obaveznih članarina HGK.

Vijest o tužbi objavio je Bujas na svojem Facebook profilu navevši da ga HGK traži 40 tisuća kuna odštete zbog stavova koje je iznio o toj organizaciji.

BUJASU I UDRUZI DRAKONSKE KAZNE ZBOG PROSVJEDA: ‘Naravno da gđa. Markotić neće dobiti nikakvu kaznu, dapače!’

„Osim što smo valjda jedini koji smo dobili kaznu na iznos od 20.000 kn UGP i 10.000 kn ja kao predsjednik i odgovorna osoba, na koju smo se naravno žalili, sada je stigao i zahtjev za naknadu štete od HGK, gdje mene tuže na iznos od 40.000 kn za moje javno izrečene stavove o njima! Neće me to niti malo pokolebati!

“Ja ne želim biti član!”

Nikad nećemo prestati tražiti da HGK postane dobrovoljna Udruga, pa tko želi biti član, neka plaća i članarinu.

Ja ne želim biti član! Prisilno sam tamo, a eto, još žele i čak 40 000 kn naplatiti moje ne slaganje sa njima! Pitam se i zašto 40 000 kn, zašto ne 500 000 kn, zašto ne 1 000 000 kn kad se već nabacujemo brojkama???

Vidimo se gospodo iz HGK na sudu, radujem se ročištima…svi ćete biti pozvani, tjerate lisicu, a izvući ćete medvjeda!”, objavio je Bujas.

BUJAS: ‘Nema kredita ako su prihodi pali preko 60 posto’; Država je najavila odobravanje jamstava

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr