Play ponuda

Napokon potvrdili – kvaliteta plina će na provjeru

shimmer fallback

Otkako su građani dobili povećane rate za potrošnju plina, gotovo da nema mjesta u gradu u kojem se o tome ne govori.

21.1.2014.
6:56
Play ponuda

Direktor Nikola Liović za Glas Slavonije je rekao da će se u najskorije vrijeme, i to nakon razgovora s osječkim gradonačelnikom Ivicom Vrkićem, ipak ispitati kalorijska vrijednost plina.

"Najvjerojatnije je da ćemo zatražiti ispitivanje kalorijske vrijednosti plina, a kad dobijemo mjerodavne rezultate, tada tek možemo komentirati mišljenje građana kako su cijene povećane zbog nekvalitetnog plina. Inače, građani koji se bune trebali bi se obraćati na druge adrese, jer mi smo samo običan distributer, a jasno je da su sve stavke na računima prema zakonu", prokomentirao je Liović.

Građani pozivaju na bojkot

A da su građani nezadovoljni, pa neki čak pozivaju i na bojkot plaćanja računa za plin, pokazuju i brojne grupe na društvenim mrežama, među kojima je najbrojnija ona "Stop haraču plina u Slavoniji".

Njoj se priključio i Osječanin Robert Mužar, koji je nakon dobivenih enormnih računa pravdu potražio u HEP Plinu, pa je čak i izračunao tablice prema kojima, tvrdi, može dokazati da je predočena potrošnja kubika prevelika.

http://www.glas-slavonije.hr/223187/3/Direktor-HEP-plina-Zatrazit-cemo-ispitivanje-kalorijske-vrijednosti-plina

Play ponuda
Play ponuda