RADOVI NA TOPLOVODU

HEP MOLI ZAGREPČANE ZA RAZUMIJEVANJE: Zapadni dio metropole ostat će bez tople vode na tjedan dana, evo koji kvartovi

Od četvrtka, 6. kolovoza, u podne do večeri srijede, 12. kolovoza, stanovnici Trešnjevke, Prečkog, Španskog, Malešnice i Gajnica ostat će bez tople vode zbog radova na na centralnom toplinskom sustavu

Građani u naseljima Trešnjevka, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice bit će bez isporuke toplinske energije za pripremu tople vode u razdoblju od 6. do 12. kolovoza, zbog radova na centralnom toplinskom sustavu Grada Zagreba. Iz HEP-a su u utorak izvijestili kako će krajnji kupci HEP-Toplinarstva bez tople vode biti u razdoblju od 6. kolovoza u 12 sati do 12. kolovoza u kasnim večernjim satima, stoji u priopćenju.

Radovi na toplinskom sustavu su opsežni i obuhvaćaju zamjenu velikih zapornih armatura, a dio su radova u sklopu izgradnje novog proizvodnog bloka. Opskrbu toplinskom energijom navedenih naselja nije moguće organizirati obilaznim putem, međutim, iz HEP-a napominju da će njihovi radnici uložiti maksimalne napore da se radovi provedu u što kraćem roku. Krajnje kupce koji će biti bez tople vode HEP moli za strpljenje i razumijevanje.

Povratak na Net.hr