DRAMA S ULJANIKOM

HDZ UVALIO IDS U NEVOLJE? Objavili su par nezgodnih fotki i ironičnu poruku o vezi IDS-a i uhićenog menadžera

HDZ uzvratio na optužbe IDS-a fotografijom na kojoj se nalaze istarski župan Valter Flego (IDS), “inkriminirani” bivši direktor Uljanika Gianni Rossanda i Boris Miletić, uz komentar da je Flego 2016. nagradu ‘Istriana’ za gospodarske uspjehe odlučio dodijeliti upravo Rossandi

I dok IDS prebacuje odgovornosti za pulsko brodogradilište Uljanik na HDZ i Vladu, koja je, prema riječima predsjednika IDS-a Borisa Miletića ignorirala sva upozorenja koja su dolazila prije 17 mjeseci, a stečaj Uljanika vide kao HDZ-ov pokušaj “ekonomske destabilizacije Istre”, HDZ je danas na Facebooku uzvratio udarac priloživši fotografiju na kojoj se nalaze istarski župan Valter Flego (IDS), “inkriminirani” bivši direktor Uljanika Gianni Rossanda i Boris Miletić uz komentar da je Flego 2016. nagradu „Istriana“ za gospodarske uspjehe odlučio dodijeliti upravo Rossandi.

“Ne, IDS nema nikakve veze s Uljanikom! Jedino što je njihov župan Valter Flego 2016. nagradu ‘Istriana’ za gospodarske uspjehe odlučio dodijeliti danas inkriminiranom šefu Uprave Gianniju Rossandi. Jedino što je taj isti Rossanda potom izabrao Danka Končara za ‘strateškog partnera’. Jedino što je taj isti ‘strateški partner’ Ivanu Jakovčiću isplatio više od 2,2 mil. kn naknada. Jedino što se taj isti Jakovčić upravo stoga ne nalazi na listi ‘Amsterdamske koalicije’ za EU izbore. Jedino što je ta ista Uprava radnike ostavila bez plaće kako bi pozajmila 10 mil. kn tvrtki toga istog Končara. Jedino… Zbilja je skandalozno to što svi povezuju IDS s Uljanikom!”, ironično su napisali iz HDZ-a.

 

Povratak na Net.hr