UPS!

HDZ-OVCA OBLIO HLADAN ZNOJ: Važno donio potpise za kandidaturu, a onda je ispalo da ih nema dovoljno… Kolege krenule u akciju

Matu Devčića je sigurno oblio hladan znoj kada je shvatio da mu nedostaje pet potpisa

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Križevaca našao se u neugodnoj situaciji tijekom službene predaje potpisa za kandidaturu. Riječ je o dr. Mati Devčiću, ravnatelju križevačke bolnice.

Kako portal Danica neslužbeno doznaje od dobro upućenog izvora, Devčić u pratnji kolega i kolegica iz stranke stigao u Gradsko izborno povjerenstvo s ukupno 646 potpisa građana koji podržavaju njegovu gradonačelničku kandidaturu.

Inače, zakonom je propisano da je potrebno skupiti 600 potpisa da bi kandidatura bila pravovaljana te su Devčićevi potpisi trebali biti dovoljni, ali se situacija zakomplicirala.

VESNA ŠKARE OŽBOLT POKAZALA SVOJU SNAGU U TIKTOK VIDEU: Nasmijana od uha do uha bilda u haljini

Nedostajalo mu pet potpisa, ali su HDZ-ovci priskočili u pomoć

Danica.hr piše kako je ustanovljeno da je 51 potpis nevažeći. Moguće je da je razlog u krivom OIB-u ili nekom drugom osobnom podatku koji se mora unijeti u formular. Devčića je sigurno oblio hladan znoj kada je shvatio da mu nedostaje pet potpisa.

Na kraju su mu u pomoć priskočili kolege iz stranke, u kratkom su roku donijeli dodatne potpise pa je Devčićeva kandidatura prihvaćena. Novinari su Devčića danas pitali kako se to dogodilo i je li točno da su zbog dosta nevažećih potpisa morali donositi dodatne.

“Sve kandidature su prihvaćene i valjane”, kratko je rekao križevački HDZ-ov kandidat. Na ponovljeno pitanje portala Danica o nevažećim potpisima i naknadnom prikupljanju potpisa šef križevačke bolnice nije htio odgovoriti.

KLISOVIĆ JE JASAN: ‘Grad Zagreb ne treba potrošiti ni jednu kunu iz svog proračuna za izgradnju stadiona. To će raditi Dinamo’

Povratak na Net.hr