PROGOVORIO HDZ-OVAC OPTUŽEN ZA KUPOVINU MOSTOVCA: / 'Tužit ću Hrvoja Runtića, zar mislite da bi to nudio pred svjedocima?!'

Image
30.4.2017.
16:11
Play logo

"Ako je istina da me g. Hrvoje Runtić, kako sam navodi u medijskim istupima, prijavio policiji za tobožnji 'pokušaj podmićivanja', najavljujem već sada da ću protiv njega podnijeti kaznene prijave za lažno prijavljivanje i svjesno dezinformiranje javnosti", istaknuo je Veselčić u izjavi za javnost reagirajući na Runtićeve optužbe da ga je pokušao potkupiti da glasuje za povjerenje ministru Zdravku Mariću.

POLICIJA POTVRDILA ZA NET.HR.: Zaprimili smo Runtićevu prijavu i provjeravamo sve što je u njoj navedeno

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

BOŽO PETROV TEŠKO OPTUŽIO HDZ: ‘Nude deblokadu računa našem saborskom zastupniku ako glasa protiv opoziva Marića’

Javno je pozvao Runtića i predsjednika Hrvatskoga sabora i Mosta Božu Petrova, koji je optužio HDZ da je pokušao "kupiti" njihova zastupnika Hrvoja Runtića obećanjima da će mu se deblokirati račun i vratiti ovršena kuća ako glasuje za ministra Zdravka Marića, da svoje političke prijepore ne rješavaju preko leđa njega i njegove obitelji, lažno ga optužujući i klevećući.

Susreo sam se njegovim ocem

U priopćenje za javnost objavljenom "radi istinitog i cjelovitog informiranja javnosti te zaštite moje privatnosti, ugleda i časti, a u povodu teških kleveta koje su na moj račun iznijeli saborski zastupnik Mosta Hrvoje Runtić i predsjednik Mosta Božo Petrov", Veselčić je istaknuo da je zgrožen tim optužbama te je objasnio susret s Runtićevim ocem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Davor Runtić, otac zastupnika Hrvoja Runtića, i ja smo dugogodišnji obiteljski prijatelji - još otkad smo zajedno bili ratni izvjestitelji. Redovito komuniciramo pa smo se tako sami dogovorili, bez ičijeg utjecaja ili poticaja sa strane, da se ove subote popodne nađemo i popijemo kavu u jednom restoranu u Vinkovcima. I to u društvu svojih supruga. U našem dvosatnom obiteljskom druženju tek smo minutu-dvije posvetili Davorovu sinu Hrvoju, osvrnuvši se na pitanje treba li i hoće li dati potporu Vladi RH. I to je apsolutno sve iz našeg razgovora - što jamčim pod punom kaznenom i moralnom odgovornosti - a da se ticalo aktualne političke situacije", naveo je Veselčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kaže da je zgrožen optužbama koje su ne samo lažne, nego i komične.

Play logo

"Stoga sam, moram priznati, ostao zgrožen današnjim optužbama Hrvoja Runtića i Bože Petrova da sam tobože sudjelovao u 'pokušaju podmićivanja' dotičnog zastupnika Mosta. Takve optužbe ne samo da su lažne, nego su i komične. Zar vjerujete da bi se itko u takvo što upuštao pred svjedocima - a podsjećam da su na prijateljskom druženju bile i naše supruge - i to u prepunom restoranu?!", naveo je u priopćenju za javnost Veselčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O NOVOJ KRIZI U VLADI ČITAJTE U NAŠEM SPECIJALU

Trag divljači
Laži sa mnon
Superstar
Život na vagi
90 dana: Životi samaca
default_cta
Darcey & Stacey
Ljubav je na selu
Ekstremne sestre
Ljubav u divljini
Britain's Got Talent
default_cta
Play logo