'HVALA LOPOVIMA NA BESPLATNOJ REKLAMI' / HDZ na Fejsu prozvao Mirelu Ahmetović, ali možda bolje da nisu: Pogledajte kako im je brutalno spustila!

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Nakon njihove objave, nije dugo trebalo čekati na reakciju prozvane zastupnice, koja im je britko uzvratila na svom Facebooku

25.1.2023.
21:59
Patrik Macek/Pixsell
Play logo

U Saboru traje žestoka rasprava o Zakonu o pomorskom dobru, a HDZ je danas na svom Facebooku ponovo napao saborsku zastupnicu SDP-a, Mirelu Ahmetović.

Nakon njihove objave, nije dugo trebalo čekati na reakciju prozvane zastupnice, koja im je britko uzvratila na svom Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala lopovima iz HDZ-a na besplatnoj reklami. Baš lijepa fotka. Danas u sabornici nisu uspjeli odgovoriti niti na jedan moj argument, samo su podanički ponavljali ono što im je u glavu usadio njihov kralj lopova, gospodin Savršeni. Da, kriminalci iz HDZ-a, nakon što ste opljačkali Hrvatsku na sve moguće načine, htjeli ste hrvatskim građanima ukrasti plaže. Ali ste pod pritiskom SDP-a, oporbe i građana, morali priznati da ste pogriješili. Pitajte vašeg ministra Butkovića tko je dao suglasnost za naplatu plaže u Novom Vinodolskom! On, glavom i bradom, danas je u Saboru to i priznao. Možete li to demantirati, manipulatori iz pravomoćno presuđene kriminalne organizacije? P.S. Da se pitalo mene, žitelje Općine Omišalj i PGŽ, Hrvatska bi imala kopneni LNG terminal s duplim kapacitetima plina pa bi puno ranije prestala biti ovisna o ruskom plinu. Ali tko zna, možda su uz pozajmice Gazpromova intimusa, u crne HDZ-ove fondove stizale i rublje iz Moskve da se ovisnost nastavi. Trebalo bi i to ispitati. Pusa, ciao, bok. Vaša Komesarka", napisala im je Ahmetović.

Inače, HDZ ju često spominje u svojim objavama te su je upravo oni prozvali "komesarkom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play logo

Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo