KAD ZABORAVIŠ NA ALOJZA...

HDZ KRENUO GAZITI BELJAKA I GRMOJU NA TWITTERU: Napad im se obio o glavu, ljudi ih uništavaju brutalnim komentarima

Nakon jučerašnjeg okršaja oporbe i HDZ-a u Hrvatskom saboru, jednog od najžešćih dosad viđenih, HDZ-ovci su odlučili zapapriti dvojici koji su ih svojim istupima najviše izbezumili.

“Nagradno pitanje: tko je veći agresivac? Krešo Beljak koji psuje i poziva na fizički obračun, ili Nikola Grmoja, koji vrijeđa, laže i prijeti”, objavljeno je na HDZ-ovom Twitter računu uz koju je ponuđena i anketa, odnosno izbor između dvojice spomenutih.

NOVI KAOS U SABORU: Jandroković i Grmoja žestoko se posvađali, uzrujani mostovac mu poručio: ‘Ovo vam je zadnji put…’

No HDZ-ovi administratori nisu računali s time da njihova publika i pratitelji na Twitteru imaju malo dulje pamćenje od jednodnevnog. Pa kad se već povela riječ o “agresivcima” zapitali su ih zašto u toj anketi nisu ponudili i ime svoga člana Alojza Tomaševića, požeško-slavonskog župana protiv kojeg je podignuta prijava zbog udaranja svoje supruge.

KAOS IZ SABORNICE NASTAVIO SE I NA HODNICIMA: Kamere snimile Grmoju i Radina u žestokoj svađi

Pritom je netko objavio i vijest s našeg portala o mučnom skandalu i fizičkom nasrtanju požeško-slavonskog župana na vlastitu suprugu.

Sve u svemu, Beljaka i Grmoju malotko je uopće spominjao, no zato se često spominjalo ime nasilnog HDZ-ovog župana.

SUPRUGA NASILNOG HDZ-ovca OTKRILA NOVE DETALJE: ‘Udario me. I ovaj put, i mnogo puta prije toga… Cijeli život me maltretirao’

Jedan se korisnik sjetio još nekih ne baš svijetlih primjera agresivaca sa stranačkim iskaznicama…  HDZ-ovim.

POLICIJA PODIGLA KAZNENU PRIJAVU PROTIV NASILNOG HDZ-ovog ŽUPANA: Zabranili su mu približavanje supruzi i oduzeli oružje

Netko se dosjetio, pa priupitao HDZ-ovce zašto nisu postavili anketu s pitanjem “Tko je bolji plagijator: Pavo Barišić ili Milijan Brkić?”

Pa kad je već krenulo u tom smjeru, jedan je HDZ-ovce podsjetio i na njihvoog megauhljeba o kojemu se naveliko pisalo ovih dana…

A jedan ih je korisnik savjetovao da si ne zabijaju autogolove ovakvim objavama nego da dobro zaključaju komunističke arhive jer će ih “dijaspora otkantati ako ih vidi”.

I na koncu, možda najbolji komentar ovog šušura na HDZ-ovom Twitteru…

Za svaki slučaj, uzeli smo i screenshotove.

Povratak na Net.hr