SVE JE SUPER, SVE JE ZA PET

HADEZEOVAC KOVAČ: Pregovori s Mostom idu jako dobro, atmosfera je odlična

“Sve ide jako dobro i nadam se da ćemo formirati vladu, predstaviti je Saboru i dobiti potporu. Do kraja idućeg tjedna trebali bi znati sastav vlade”, izjavio je danas HDZ-ov međunarodni tajnik Miro Kovač koji se neslužbeno spominje kao budući ministar vanjskih poslova.

Dodao je da su šef HDZ-a Tomislav Karamarko, čelni čovjek Mosta Božo Petrov i mandatar Tihomir Orešković u stalnom kontaktu.

SVI SE KUNU: Nova vlada bit će reformska i stručna

‘Idemo u miru Božjem formirati vladu’

“Svi zajedno moramo raditi da im u Hrvatskoj bude bolje. Moramo raditi bolje i efikasnije, Hrvatsku ekonomski oporaviti, dovesti na pravi put, ojačati njen međunarodni položaj”, pobrojao je Kovač strateške ciljeve.

Na pitanje tko će voditi MUP, Kovač je kazao kako će to biti rezultat pregovora s Mostom dodavši: “Budimo konstruktivni, molim vas da u miru Božjem formiramo vladu. Sve štima, atmosfera s kolegama iz Mosta je odlična, konstruktivna i pozitivna. Idemo formirati vladu i raditi”, rekao je. Nije želio otkriti hoće li postati ministar vanjskih poslova.

PETROV I KARAMARKO: Složni oko smanjenja broja ministarstava, Most i dalje želi MUP

‘Nećemo se baviti spletkama kao Ostojić’

Kovač je prokomentirao i tvrdnje ministra unutranjih poslova Ranka Ostojića da se Božu Petrova nije prisluškivalo.

“Ne znam što Ostojić priča. Ono što ja želim je da se javnosti konačno kaže tko je nacrtao kukasti križ na Poljudu. Mi ćemo kad dođemo na vlast biti efikasni i konačno uvesti red u državu, a ne se baviti spletkama, kombinacijama i podzemnim radnjama koje provodi Ostojić”, kazao je Kovač za 24 sata.

KARAMARKO: “HDZ ima velik broj kvalitetnih ljudi, nastojat ćemo da budu zastupljeni u ministarstvima”

 

Povratak na Net.hr