SPREMAN SVJEDOČITI

GRMOJA TEŠKO OPTUŽIO PLENKOVIĆA: ‘Imam dokaze da je direktno zapovijedao DORH-u. Neka me tuže’

‘Neka me tuže za klevetu i DORH i Plenković. Spreman sam odgovarati, a svoje kolege u Saboru pozivam da mi skinu imunitet’, kazao je Grmoja

Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja, govoreći o “aferi JANAF” na televiziji N1, prozvao je predsjednika Vlade Andreja Plenkovića rekavši da je zapovijedao DORH-om.

“Pozivam Hrvatski sabor da mi skine imunitet, a ja s ovog mjesta tvrdim da je Andrej Plenković direktno zapovijedao ponašanjem i odlukama DORH-a. Za to imam dokaze”, kazao je Grmoja.

BURNO U SABORU, ZASTUPNICI ‘TUKU’ PO PREMIJERU: ‘Što zna neznajući Plenković? Podvio je rep!’

Proslijedio dokaze, ali nije bilo reakcije

“Neka me tuže za klevetu i DORH i Plenković. Spreman sam odgovarati, a svoje kolege u Saboru pozivam da mi skinu imunitet”, dodao je.

Još je kazao da ima “određene dokumente koje je proslijedio”, ali da nije bilo nikakvih reakcija na to. Stoga je i poručio da mu se skine zastupnički imunitet.

Grmoja je također rekao kako smatra skandaloznim to što je premijer Plenković istoga dana kada je zamjenica županjskog državnog odvjetnika Mirela Alerić Puklin podnijela zahtjev za razrješenjem, jer je kod njezina supruga pronađeno 4,5 milijuna kuna koji navodno pripadaju Draganu Kovačeviću, poručio da je sve u redu s radom DORH-a.

TKO JE SUPRUG TUŽITELJICE KOJI JE NAVODNO SKRIVAO KOVAČEVIĆEVE MILIJUNE: ‘Nije vam on klasični poduzetnik…’

Povratak na Net.hr