PLATI PA GLASUJ

GRBIN POZVAO SDP-OVCE DA PLATE ČLANARINU: ‘U izborima za novo vodstvo ne mogu sudjelovati oni koji je nisu platili’

‘Ovih ćete dana na svoje adrese, ponovo, nakon dugo vremena, dobiti uplatnice za članarinu. Ako možete, molim vas da ih iskoristite, podmirite dug i uključite se u izborni proces’, poručio je Grbin članovima SDP-a

Saborski zastupnik i kandidat za predsjednika SDP-a Peđa Grbin pozvao je u petak sve članove i članice stranke da, ako mogu, podmire zaostatke u plaćanju članarine kako bi mogli sudjelovati na nadolazećim unutarstranačkim izborima.

“Drage SDP-ovke i SDP-ovci, pred nama je izborni proces u kojem biramo novo vodstvo stranke. U njemu ne mogu sudjelovati sve članice i članovi, već samo oni koji su uredno plaćali članarinu, a takvih je danas, zbog nerada odgovornih, tek jedna petina”, poručio je Grbin na Facebooku.

PEĐA GRBIN ZASAD JEDINI KANDIDAT ZA NOVOG ŠEFA SDP-A: ‘SDP je u problemima, Hrvatska nas sigurno neće čekati’

Mnogi razočarani prestali plaćati članarinu

Mnogi od njih to su prestali činiti jer su se osjećali izostavljeno i jer su bili razočarani onime što je SDP postao, naveo je te članovima poručio da to sada mogu promijeniti. Da bismo izgradili novi SDP u kojem se nitko više ne osjeća isključenim, potrebni su svi, istaknuo je.

“Ovih ćete dana na svoje adrese, ponovo, nakon dugo vremena, dobiti uplatnice za članarinu. Ako možete, molim vas da ih iskoristite, podmirite dug i uključite se u izborni proces, jer samo tako možete sudjelovati u gradnji bolje stranke”, zaključio je Grbin.

GRBIN VJERUJE DA BERNARDIĆ NIJE JEDINI KRIVAC ZA PORAZ: ‘Opalili su nam ozbiljan šamar i rekli: mijenjate se ili ćete propasti’

SDP 26. rujna bira novo vodstvo

Na prijedlog Predsjedništva stranke, Glavni odbor SDP-a raspisao je unutarstranačke izbore za 26. rujna. Na izborima se biraju predsjednik, Predsjedništvo i Glavni odbor stranke, a kandidacijski rokovi počinju teći 17. kolovoza. Za kandidaturu za predsjednika stranke nužno je prikupiti potporu najmanje tri županijske organizacije ili 500 potpisa članova SDP-a.

Grbin je za sada jedini službeno najavio svoju kandidaturu, a u medijima se zadnjih dana spominje i ime župana Krapinsko-zagorske županije Željka Kolara, koji pak tvrdi da još nije donio konačnu odluku o kandidaturi.  Član Predsjedništva SDP-a Ivo Jelušić također se spominje kao mogući kandidat, ali niti on još nije donio konačnu odluku.

PEĐA GRBIN DOBIO PROTUKANDIDATA: ‘Bojim se da će izbor Grbina dovesti do još većih problema i urušavanja SDP-a’

Imaš komentar?

Još iz rubrike

Povratak na Net.hr