Već viđeno!

GRBIN OPLEO PO MOSTU: Ovo je prokušana hadezeovska metoda puštanja magle!

U priču oko navodnog praćenja Bože Petrova, nakon što ju je danas opovrgnuo ministar Ranko Ostojić, uključio se i SDP-ovac Peđa Grbin. Na svome Facebook profilu usporedio je priču o  navodnom praćenju s još jednom navodnom aferom koja nikad nije dokazana.

Grbin se, naime, prisjetio 2003. godine kada je HDZ optužio tadašnju Račanovu vlast da prisluškuje njihove prostorije u Saboru. Nakon mnogo vike, cijela je priča zaboravljena.

“Pratim ovu trakavicu s Grmojom i Petrovim i lažnim prisluškivanjem… I nekako mi sve to poznato, kao da sam to već vidio… I onda prosvjetljenje: naravno da je to već viđeno!” napisao je Grbin.

“Radi se o prokušanoj hadezeovskoj metodi puštanja magle kada nemaš što pametno reći i obraniti se od argumentiranih kritika. Nekako mi je “drago” što je Most, vrlo brzo nakon što je ušao u koaliciju s HDZ-om i vratio ih na vlast odlučio prihvatiti i njihov modus operandi. A svaka sličnost između Grmoje i mojeg prijatelja sa slike je slučajna”, napisao je Grbin na Fejsu uz poveznicu na članak s fotografijom Vladimira Šeksa.

GRMOJA ODGOVARA OSTOJIĆU: “Čini se da je jako nervozan, to pokazuje da su moje sumnje opravdane”

Povratak na Net.hr