'PROŠLU SEZONU SU UNIŠTILI NOĆNI KLUBOVI' / Gradonačelnik Dubrovnika tvrdi da ove godine postoji jedna razlika: 'Nemojmo ubiti kravu zbog jednog šnicela'

'Moramo biti svjesni činjenice da RH tretira Veliku Britaniju kao zemlju Trećeg svijeta što znači da postoje određeni preduvjeti kako uopće doći u RH'

19.7.2021.
19:38
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Britanci su najbrojniji gosti u Dubrovniku i od danas tamo očekuju skorašnju masovnije dolaske nakon što su popuštene mjere usprkos povećanom broj novozaraženih koronavirusom. Dubrovački gradonačelnik Mato Franković rekao je za RTL da su im prošlu sezonu uništili noćni klubovi, ali da danas imamo jednu veliku razliku, a to je da poznajemo bolje virus i imamo cjepivo.

''Sigurno je da će gosti s britanskog tržišta doći u većem broju u Dubrovnik, isključivo iz razloga što je ukinuta obvezna karantena prilikom povratka u Veliku Britaniju. Međutim, moramo biti svjesni činjenice da RH tretira Veliku Britaniju kao zemlju Trećeg svijeta što znači da postoje određeni preduvjeti kako uopće doći u RH. To je ili PCR test ili potvrda o preboljenju ili dokaz da su cijepljeni s dva cjepiva. Jedan od tih uvjeta je potrebno ispuniti kako bi Britanci došli u RH. Slično je i s američkim tržištem'', rekao je Mato Franković.

"Ako se pravila poštivaju onda problema neće biti. Nemojmo ubiti kravu zbog jednog šnicela. Nemojmo uništiti sezonu zbog jedne najobičnije zabave", poručio je Franković za RTL čiji prilog možete u cijelosti pogledati u priloženom videu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali