'ZABORAVILI NA SVE!'

GRADONAČELNIK DUBROVNIKA: Neprihvatljivo da su taksisti zbog nezadovoljstva Uberom blokirali magistralu

Dubrovački gradonačelnik Mato Franković rekao je u četvrtak u raspravi o izmjenama Odluke o autotaksi prijevozu na sjednici Gradskog vijeća, kako ne podržava Uber, no da mu je potpuno neprihvatljiv način na koji su taksisti koncem srpnja iskazali svoje nezadovoljstvo blokiranjem magistrale.

“Najbolje što se može dogoditi u Hrvatskoj je izmjena Zakona o autotaksi prijevozu da se liberalizira tržište tako da svatko može pružati tu uslugu, naravno tko ima licencu”, rekao je Franković te dodao kako je dosta dodvoravanja taksistima koji ne poznaju kako postoji odgovorno poslovanje.

Oni koji blokiraju magistralu – teroristi

Napomenuo je kako su taksisti koji su prosvjedovali u Dubokoj Ljutoj blokiranjem magistrale za njega teroristi.

PROSVJEDI PROTIV UBERA U DUBROVNIKU, SPLITU I ZAGREBU: Taksisti usred sezone blokirali Jadransku magistralu i pristupe aerodromima

“U drugim gradovima nitko nije blokirao svoj grad. Je li oni vole svoj grad malo više nego ovi naši. Zaboravili su da je netko možda išao na avion ili u bolnicu. Zaboravili su na sve, osim na sebe i svoj novac. Bili su sami sebi najvažniji”, rekao je Franković te najavio oštre kontrole prema taksistima koji ne poštuju pravila u Dubrovniku.

Povratak na Net.hr