GRADONAČELNIK 2.0: / Kandidaturom za gradonačelnika Zagreba Ljubomir Majdandžić radi otklon od Beljaka

Majdandžić je predstavio i svojih osam strateških ciljeva koje kao gradonačelnik Zagreba namjerava ostvariti

29.3.2021.
15:59
Pixsell
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nezavisni kandidat za gradonačelnika Zagreba Ljubomir Majdandžić u ponedjeljak je na konferenciji za novinare u svom stožeru predstavio kandidaturu sa sloganom "Gradonačelnik 2.0", kojom, kako je poručio, radi jasan otklon od predsjednika HSS-a Kreše Beljaka.

Majdandžić je rekao da kao dugogodišnji član HSS-s, član predsjedništva stranke i voditelj Stručnoga vijeća HSS-a izlazi na izbore u Zagrebu kao nezavisni kandidat, nezadovoljan politikom Kreše Beljaka.

Istaknuo je da je odluka o njegovoj kandidaturi usuglašena sa članovima HSS-a iz svih 17 gradskih četvrti grada Zagreba, koji ga podržavaju.

Osam strateških ciljeva

"Odlukom o kandidaturi radi se jasan i nedvojben otklon od politike koju zastupa Krešo Beljak u HSS-u i izražava nezdovoljstvo njegovom neodlučnošću vezanom za lokalne izbore u Gradu Zagrebu", poručio je Majdandžić.

Majdandžić je predstavio i svojih osam strateških ciljeva koje kao gradonačelnik Zagreba namjerava ostvariti. Komunalne naknade plaćati prema stvarno nastaloj potrošnji, te riješiti gospodarenje otpadom - prva su mu dva strateška cilja.

Strateški ciljevi Majdandžića su i riješiti promet - elektromobilnost, partnerstvo Grada Zagreba i Fonda za obnovu, omogućiti širokopojasni pristup Internetu velikih brzina, solarni grad i ušteda energije.

Također, administrativna i financijska decentralizacija po gradskim četvrtima te osnivanje Gradskog ureda za potporu poduzetnicima.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali