NAVALI, NARODE!

GRAD ZAGREB PRODAJE 19 STANOVA U SVOME VLASNIŠTVU: Ima ih od Trešnjevke do Svete Klare, a najjeftiniji košta 109.000 kuna

Rok za podnošenje pisanih ponuda je 30 dana, računajući od prvoga sljedećeg dana nakon objave javnog natječaja

Grad Zagreb objavio je javni natječaj za prodaju stanova u svome vlasništvu. Prodaju se stanovi koji su u najmu na određeno vrijeme s ugovorenom najamninom te najmoprimac ima pravo prvokupa, stanovi koji se koriste bez valjane pravne osobe te prazni stanovi.

Ukupno je ponuđeno 19 stanova na prodaju, a ponude će biti javno otvorene i pročitane 15. prosinca u 10 sati, u zgradi Gradske uprave na Trgu Stjepana Radića 1, u dvorani 272 na 2. katu.

Najskupljem stanu početna cijena 752.000 kuna

U ponudi su stanovi na različitim lokacijama – od Trešnjevke do Svete Klare. Najjeftiniji se nalazi u Paškoj 8 u Trnju i početna mu je cijena 109.000 kuna, dok je, primjerice, stanu u Primorskoj 9 na Črnomercu početna cijena 144.000 kuna, a onome u ulici Krijesnice 13 u Maksimiru 162.000 kuna. Najskuplji stan u ponudi nalazi se u Sokolgradskoj 5 na Trešnjevci, površine je 70 četvornih metara, a početna cijena mu je 752.000 kuna.

Rok za podnošenje pisanih ponuda je 30 dana, računajući od prvoga sljedećeg dana nakon objave javnog natječaja na oglasnoj ploči u zgradi Gradske uprave i na web stranici Grada Zagreba te objave javnog natječaja u dnevnom tisku.

Više podataka o stanovima (doduše, bez fotografija) te cijeli tekst natječaja pročitajte OVDJE.

Povratak na Net.hr