MODUS OPERANDI

NEVIĐENO – ISKRENI HDZ-ovac: ‘Uhljebio sam ja puno znanih i neznanih. Volio bih da sam ih puno više uhljebio’

Župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk u jednom je intervjuu iskreno priznao kako je uhljebio mnoštvo ljudi. U tome HDZ-ovac ne vidi nikakav problem.

Goran Pauk je u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju izjavio kako je uhljebio brojne ljude u županiji, odgovarajući na pitanje novinara koji je konstatirao kako mu se dosta zamjera što je ubljebio sve one koji su mu bliski.

Rado bi ih puno više uhljebio

‘Kad bismo gledali klasično zapošljavanje, u smislu natječaja, prijava i referenci, onda bismo mogli zaključiti za svakog da se zaposlio “preko veze”. Nema onog tko se javio za neki posao, a da nije imao neku preporuku, neku vezu’, rekao je Pauk te dodao kako bi volio da ih je “puno više uhljebio”.

‘Riješit ćemo nešto’

‘To mi je, vjerujte, teži dio posla, objašnjavati ljudima da nešto ne može, slušati ih i lakonski im obećavati “riješit ćemo nešto”. Nisam sklon takvim obećanjima, tu sam preoprezan i zato mnogi misle da sam bahat, da ne želim pomoći. Dnevno bar pola radnog vremena potrošim na rješavanje egzistencijalnih problema ljudi i zbrinjavanje. Kad bih svima išao pomoći, ništa drugo ne bih stigao odraditi’, rekao je Pauk mrtav-hladan.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr