GOTOV NALAZ OBDUKCIJE MILANA BANDIĆA: / Proslijedili su ga Kliničkoj bolnici Sveti Duh; DORH započeo izvide

Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku dovršio je nalaz obdukcije Milana Bandića te ga proslijedio u KB Sveti Duh gdje je on preminuo 28. veljače

22.3.2021.
16:07
Željko Lukunić/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Zagrebu dovršio je obdukcijski nalaz tijela pokojnog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića te ga proslijedio Kliničkoj bolnici Sveti Duh, koja je i tražila obdukciju, doznaje Jutarnji. Podsjetimo, Bandić je ondje preminuo u noći na 28. veljače.

Tijekom ponedjeljka i Državno odvjetništvo je potvrdilo kako je počela istraga okolnosti njegove smrti. "Možemo odgovoriti da je u tijeku provođenje izvida, a nakon provedenih izvida javnost će o utvrđenom biti obaviještena. Kako su izvidi sukladno članku 206. f Zakona o kaznenom postupku tajni tako Vam za sada nismo u mogućnosti dati više informacija ni odgovoriti na daljnja pitanja", odgovorila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika, Ksenija Jurin Panić.

Osim medicinske dokumentacije, DORH bi mogao ispitati i sve svjedoke posljednjih trenutaka Bandićeva života, a s obzirom na različite verzije zbivanja te noći, moguće je i traženje ispisa poziva te druge elektroničke korespondencije i pregled sve relevantne dokumentacije iz posljednjih sati Bandićeva života.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali