Play ponuda

'ŽIVOT JE NEPREDVIDIV' / Maras podvukao crtu i odlazi iz politike: 'Na kratko sam po prvi puta u životu bio prijavljen na Zavodu za zapošljavanje. Želim raditi...'

Image
Foto: Patrik Macek/Pixsell

Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi. Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio', poručio je Maras

28.9.2021.
21:54
Patrik Macek/Pixsell
Play ponuda

Nekadašnji ministar u Vladi Zorana Milanovića, bivši SDP-ovac i saborski zastupnik, Gordan Maras, odlazi iz politike.

Vijest je to koju je objavio na svom Facebook profilu, a objavio je i to da pokreće privatni biznis te je iznio svoj poslovni plan.

Iako je istaknuo da je samo prije godinu dana mislio da će u politici biti još dugo, na koncu tome ipak nije tako. "U Hrvatski sabor došli su neki drugi zastupnici koji se danas bore za vas i koji imaju za to vaše povjerenje", napisao je Maras, dodajući da je život nepredvidiv.

Image
ZABORAVLJENI HVALOSPJEVI /

Grbin tvrdi da je izbacio Marasa i ekipu zbog 'nereda i rasula'; Evo što je o njemu mislio prije tri godine

Image
ZABORAVLJENI HVALOSPJEVI /

Grbin tvrdi da je izbacio Marasa i ekipu zbog 'nereda i rasula'; Evo što je o njemu mislio prije tri godine

'Osjećam se pun energije'

"Na kratko sam po prvi puta u životu, nakon dvadeset godina rada, bio prijavljen na zavodu za zapošljavanje kao nezaposlena osoba i zahvalan sam što mi je država dala vjetar u leđa da na temelju poslovnog plana i potpore postanem poduzetnik te pokrenem svoj posao. Osjećam se pun energije, željan rada i svjestan da sam na novom početku te da ću napraviti sve što mogu da iskoristim ovu priliku", napisao je.

"Saborska mirovina nikad nije bila opcija. Želim raditi. Izazova se nikad nisam bojao i vjeru u sebe nikad nisam gubio. Ukoliko vam je potreban netko tko će vas uputiti u europske fondove, provesti kroz zamršene bankarske procedure financiranja vaših projekata, pomoći savjetom i kontaktom razvoj vašeg poslovanja, slobodno se javite. Izrada weba je u tijeku. Hvala vam na podršci svih ovih godina, nadam se da ću je imati i dalje!", napisao je i oprostio se Maras u objavi.

Play ponuda
Play ponuda