TKO JE ČIJI KADAR?

BURNA REAKCIJA MINISTRA MARIĆA NA NOVINARSKA PITANJA: ‘Ja nikoga ne guram, to je odiozna podvala’

Ministar državne imovine Goran Marić u Sisku je nakon sjednice Vlade novinarima izjavio kako on ni na koji način ne utječe na Nadzorni odbor Podravke te da ne stoji iza Marina Pucara kojeg, dodao je, nikada nije upoznao.

”Ja nikoga ne guram. Pucara nisam nikad ni upoznao. Nadzorni odbor je odgovoran da izabere Upravu i neka izabere. Ja idem na put, a s Nadzornim odborom nisam u konaktu. A ova izmišljotina da ja utječem na Upravu je obična, odiozna podvala”, izjavio je za N1 Goran Marić dodajući kako ne zna je li Marin Pucar već izabran za novog šefa Podravke jer je bio na sjednici Vlade u Sisku.

DRAMA NA MARATONSKOJ SJEDNICI: HDZ-ovci se svađali zbog šefa Podravke, ministar ozbiljno zaprijetio ostavkom

Govoreći o izboru novog vodstva u Podravci dodao je: “Treba poznavati razumijevanje funkcioniranja trgovačkog društva. Republika Hrvatska je predložila tri člana NO-a. Oni predstavljaju Hrvatsku, a devet ih je ukupno. Da sam ja predsjednik NO-a već bih davno donio odluku”.

Inače, Nadzorni odbor Podravke u srijedu je održao maratonsku, šestosatnu sjednicu, no odluku o novom vodstvu tvrtke nije donio. Jutros su se ponovile informacije da su se dvije struje HDZ-a razišle oko dvojice različitih kandidata za predsjednika Uprave. Jedan je Krstičevićev kadar Gordan Kolak, dok je navedeno kako iza drugog, Marina Pucara, stoji ministar Marić.

MRŠIĆ SE VRAĆA U POLITIKU? Dio SDP-ovaca vidi ga kao premijera: ‘Bio bi najopasniji protukandidat Plenkoviću…’

MARATONSKA SJEDNICA ZAVRŠILA BEZ ODLUKE: Nadzorni odbor Podravke o Upravi odlučuje sutra

Povratak na Net.hr