GLAVAŠEVIĆ: / 'Te zlotvore bih volio pogledati u oči. Smrt u zatvoru je sudbina milosrdnija od one koju su zaslužili....'

Saborski zastupnik Bojan Glavašević, čiji je otac Siniša Glavašević ubijen na Ovčari, osvrnuo se na Facebooku na uhićenja zaposlenika Vupika

8.10.2020.
11:12
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osobe osumnjičene za ratni zločin nad Hrvatima na Ovčari 1991. godine trebale bi danas biti privedene na sud. U srijedu ih je policija uhitila u Negoslavcima u Vukovarsko-srijemskoj županiji.

Radi se uglavnom o ljudima koji su za vrijeme rata bili zaposleni u Vupiku i koji su već nekoliko puta bili na policijskom ispitivanju. Saborski zastupnik Bojan Glavašević, čiji je otac Siniša Glavašević ubijen na Ovčari, osvrnuo se na Facebooku na uhićenja.

"Pravda je spora ali dostižna, barem ponekad. Ovu dvojicu zlotvora bih volio pogledati u oči prije nego što odu na robiju. Smrt u zatvoru je sudbina milosrdnija od one koju su zaslužili, i od one koju su namijenili mom ocu, Branku Polovini, ostalim svojim nedužnim žrtvama i svima nama kojima su oduzeli djetinjstvo i sretne trenutke s njima", napisao je Glavašević na Facebooku.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali