KRAJ JEDNE LJUBAVI

GLAVAŠ: ‘Burić je analni alpinist!’; BURIĆ: ‘Otiđi psihijatru, a ako ti ne pomogne – i egzorcistu’

Nakon što je Sud časti HDSSB-a isključio iz stranke predsjednicu Glavnog odbora Danijelu Lovoković i njezina zamjenika Dinka Burića, koji su zatražili suspenziju vodstva te stranke, na Facebooku se oglasio i osnivač HDSSB-a Branimir Glavaš.

On je bivšeg saborskog zastupnika Dinka Burića, očito ga smatrajući jednim od kolovođa pokušaja puča u stranci, grubo nazvao “prvakom analnog alpinizma”.

‘BIO JE TO NEUSPJELI POKUŠAJ PUČA’: Šef HDSSB-a ekspresno izbacio iz stranke sve koji su tražili njegovu smjenu!

“Halo, prijatelju, volim te…”

Uz svoju kratku objavu na Facebooku, Glavaš je na svojoj Facebook stranici objavio i snimku iz lipnja 2013. godine na kojoj Burić na rubu suza, emotivno poručuje Glavašu  da ga voli.

“Halo, prijatelju. Volim te, poštujem te”, rekao je tada ganuti Burić držeći u jednoj ruci Glavaševu sliku, a u drugoj mobitel preko kojeg je razgovarao s Glavašem koji je tada bio u zatvoru u Mostaru.

POZADINA RASKOLA U GLAVAŠEVOM HDSSB-u: ‘Ovdje demokracija baš i ne postoji…’

Burić poručio Glavašu da ode k egzorcistu

Nakon Glavaševog grubog obračuna s Burićem na Facebooku, oglasio se i sam Burić. Isprva je, kako piše Večernji list, rekao da nema komentara na Glavaševu objavu. No, tada je ipak odlučio odgovoriti, i to žestoko.

“Kao što sam i njegovom bivšem prijatelju (Vladimiru Šeksu, nap.a.) u Saboru savjetovao jednom da posjeti psihijatra, tako savjetujem i njemu da učini psihijatrijski pregled, ali uz nadopunu da bi uz ovakve komentare bilo dobro otići na posvetu svetom vodicom, pa i egzorcistu”, poručio je Burić.

IZBACILI NAJAKTIVNIJEG ZASTUPNIKA: Boro Grubišić trajno isključen iz HDSSB-a

Srčano ga je branio u Saboru

Bilo je to nakon ponovljenih lokalnih izbora u Belišću na kojima je Burić izabran za gradonačelnika tog slavonskog gradića. Glavaš je tada nazvao svoga sina Filipa koji je dodao mobitel Buriću. Ovaj je, pak, shrvan emocijama poručio Glavašu da ga voli.

Danas suspendirani Burić svojedobno je u Hrvatskom saboru nosio na reveru sakoa bedž s natpisom “Heroj, a ne zločinac” koji se odnosio na Glavaša. Usto je za saborskom govornicom srčano branio svoga, danas već bivšeg prijatelja, koji je u mostarskom zatvoru služio kaznu zbog ratnih zločina u Osijeku tijekom ratne 1991. i 1992. godine. Za svoje istupe Burić je u Saboru nerijetko zarađivao opomene predsjedavajućih te bio udaljavan iz sabornice.

STRASBORUG ODBIO GLAVAŠA: Branimiru Glavašu propala tužba protiv Hrvatske

Povratak na Net.hr