GLAVA OBITELJI ZAHIROVIĆ OTVORIO DUŠU I ZATRAŽIO OPROST: / 'Prosimo, gatamo, lažemo, mažemo...'

Mihael Zahirović je ispričao svoju stranu priče, nakon što je s obitelji preselio iz Zagreba u Split

27.9.2018.
23:20
Filip Kos/PIXSELL

Nakon oružanog obračuna u Vukomercu u blizini osnovne škole u kojoj su sudjelovale romske obitelji Osmanović i Zahirović, jedna od njih je odselila u Split. Riječ je o obitelji Zahirović. Povodom toga RTL-ovi novinari razgovarali su s Mihaelom Zahirovićen koji je ispričao svoju stranu priče te pritom pokazao neobjavljenu snimku sukoba prije pucnjave.

Prema Mihaelovim riječima, prvo je njegova sestra ukrala robu za prodaju Osmanovićima koji su potom provalili u kuću Zahirovića zarobivši djecu, njegovog tatu i mamu.

Žao mu je zbog nasilja

Kaže da ima i dokaz u obliku video snimke koju su Osmanovići objavili na društvenim mrežama. Mihaelu je žao zbog nasilja koje je uslijedilo, no ne želi da ga se povezuje s drugim zločinima Zahirovića.

Pretučena britanska turistkinja je navodno započela sa sukobom

Vezano za incident s britanskom turistkinjom koja je tvrdila da su je pretukli u njihovu hostelu, Mihael tvrdi da je Britanka prva počela s napadom.

"Ta turistkinja je nju napala. S bocom ju je udarila i goste je potjerala. I tu je bio konflikt i ona je uzela i nju je udarila po glavi i tu je došlo do incidenta“, rekao je Mihael Zahirović za Vijesti.hr.

"Prosimo, gatamo, lažemo, mažemo, snalazimo se kako se snalazimo jer smo bez škole", priznaje iskreni Mihael Zahirović koji više ne želi ulaziti u sukobe pa je zamolio građane za oprost zbog nemilih događaja u Zagrebu.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali