Play ponuda

'Gejeve ne treba tući jer ih je istukla majka priroda'

shimmer fallback

'Čuo sam također da će me grupa KONTRA... tužiti.

13.10.2010.
14:42
Play ponuda

Nakon žestoke reakcije javnosti zbog bloga u kojem je kastavski župnik Franjo Jurčević, između ostalog, poručio da bi se Zagrepčani trebali, poput Beograđana, obračunati s homoseksualcima, župnik je ponovno iznio svoje mišljenje o pisanju medija, ali i o tužbi udruge KONTRA.

''Vidim da sam svojim komentarom o događanjima u Beogradu dirnuo u osinjak homoseksualaca i lezbijki. I neka sam jer su to tipovi za žaliti, a ne osuđivati. Pogotovo ne za batinati i tući jer su dovoljno izbatinani i istučeni od majke prirode'', napisao je župnik na svom blogu.

Jučević je ujedno reakciju javnosti i napise po medijima komentirao izjavom da takvih reakcija ne bi bilo niti da je on sam ''premlatio desetak lezbijki i dvadesetak homoseksualaca''.

''Čuo sam također da će me grupa KONTRA... tužiti. Budući da dolazi zima, a ja sam jako zimogrizan, lijepo bih molio svoje prijatelje da mi u zatvor donesu koju dekicu više. Što KONTRA ima protiv mene kad ja ništa nisam rekao ili napisao KONTRA njih?'', piše župnik Jurčević.

A Crkva i dalje šuti.

Prethodni članci:

arti-201010120094006 arti-201010120595006

Play ponuda
Play ponuda