'TI ŽIVIŠ , A JA PLAĆAM'

FUĆKA SE NJOJ KAD I DALJE PRIMA PLAĆU: Bernardica Juretić objavila fotku s jahte i poručila – ‘Bolje živim nego ministar’

Fotografija koju je bivša ministrica objavila, nije naišla na odobravanje baš svih njezinih Facebook prijatelja.

Bivša ministrica Bernardica Juretić prošlog se mjeseca, nakon predaje ministarstva Nadi Murganić, odlučila odmoriti, ali i podijeliti svoje fotografije s odmora na društvenim mrežama.

‘MORAM DOĆI K SEBI OD STRESA, NE PADA MI NA PAMET MISLITI O POSLU’: Juretić među onima koji i dalje primaju državnu plaću

Tako je prije tri tjedna objavila fotografiju s jahte ili nekog sličnog plovila i poručila – ‘Bolje živim nego ministar’.

Dok su joj neki poručili neka odmori jer je zaslužila, drugi su ipak bili oštriji u komentarima. ‘Od čega da se odmori, od nerada, ali neka 6+6, Bog je naučio – kad imaš uzmi još’, napisala je jedna korisnica, dok je netko drugi komentirao: ‘Ti živiš, a ja plaćam’.

OREŠKOVIĆ TRAŽIO I DOBIO 6+6 PLAĆE, I NIJE JEDINI: Evo koliko ste VI to platili

Inače, Juretić je aktivirala mogućnost dobivanja plaće po principu 6+6 iako joj mandat, kao i mandat nekih njezinih kolega, nije ni trajao toliko koliko će plaću primati. Ne pada mi na pamet razmišljati o tome što ću raditi. ‘Treba mi nekoliko dana vremena da dođem k sebi od stresa. Nije mi palo na pamet da iz Ministarstva odmah odem na drugo radno mjesto’, rekla je ranije Juretić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr