OGLASIO SE I MIKULIĆ

FOTOGRAFIJA KOJU SU HDZ-ovci MORALI OBRISATI S FEJSA: Zbog svega se ispričao i šef zagrebačkog ogranka

Nakon što je na prvoj sjednici Odbora za imenovanje naselja, ulica i trgova zagrebačke Gradske skupštine usvojen prijedlog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i Kluba gradskih zastupnika Neovisni za Hrvatsku, za preimenovanje Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske, na facebook stranici zagrebačkog HDZ-a osvanula je bizarna fotografija Josipa Broza Tita.

Razbarušene kose, crvenih očiju, vampirskim zubima, petokrakom posred čela i ogrlicom sačinjenom od lubanji, ilustracija je Josipa Broza Tita objavljena na službenim stranicama Hrvatske demokratske zajednice Zagreb.

Uz fotografiju objavljen je i tekst u kojem stoji: ‘S četiri glasa “za” i jednim glasom “protiv” Odbor za imenovanje naselja, ulica i trgova zagrebačke Gradske skupštine prihvatio je u petak na svojoj prvoj sjednici prijedlog o preimenovanju Trga maršala Tita u Trg Republike Hrvatske, te ga uputio na sjednicu Gradske skupštine na kojoj će gradski zastupnici o tome donijeti konačnu odluku’.

Nakon što smo kontaktirali ured glasnogovornika Hrvatske demokratske zajednice, fotografija je promptno uklonjena, a o svemu se očitovao predsjednik zagrebačkog HDZ-a, Andrija Mikulić.

‘U ime Gradskog odbora Hrvatske demokratske zajednice ispričavam se zbog spornog sadržaja te su informatičari uklonili neprimjerenu fotografiju koju je mladi administrator, bez saznanja mene kao predsjednika Gradskog odbora ili članova Predsjedništva, objavio danas na Facebook stranici. Fotografija je odmah uklonjena sa službenog Facebook profila, a jednom od administratora koju je pogrješku napravio oduzeta su ovlaštenja za administriranje iste. Upućujemo ispriku zbog neprimjerene fotografije’, kazao je za Net.hr, Andrija Mikulić.

Povratak na Net.hr