FOTO: U 2013. dijelite dobrotu šakom i kapom

Pomozite drugima kako bi i oni, ako ne daj bože zatreba, pomogli vama; volite i budite voljeni više nego ikad prije; smijte se; grlite se i ljubite kad god možete; veselite se sitnicama jer u njima je tajna sreće… Sve to ništa ne košta, a tako dobro čini.

Iako nekima, nažalost, 2012. godina neće ostati u sjećanju po previše toga dobroga, vrijeme je da zaboravimo loše i da na sigurno pohranimo sve one lijepe trenutke koje smo doživjeli, te da pozitivni i nasmijani zakoračimo u 2013. godinu.

Uđite u novu 2013. ‘naoružani’ poljupcima i zagrljajima najmilijih, dijelite dobrotu bez mjera štednje, smijte se i budite razdragani, te tako odagnajte brige koje vas more. Pomognite si sami koliko je god to moguće, okružite se bližnjima i prvog i svakog sljedećeg dana nove godine i svijet će tako, vidjet ćete, odmah biti ljepše mjesto.

Grlite se i ljubite kad god imate priliku

Ne možete utjecati na sve, dakako, no utječite na ono na što možete – pomognite drugima kako bi i oni, ako ne daj bože zatreba, pomogli vama; volite i budite voljeni više nego ikad prije; smijte se kako bi i smijeh vaših najmilijih odzvanjao gdje god da ste; grlite se i ljubite kad god imate priliku; veselite se sitnicama jer u njima je tajna sreće… Sve ovo ništa ne košta, a tako dobro čini čovjeku.

Zato, mili naši, želimo da u 2013. budete okruženi dobrim i poštenim ljudima, zdravljem i srećom.

Svima vam želimo svako dobro ovoga svijeta, svakoga dana 2013. godine.

Vaši Net.hr, Danas.hr, Sportski.net, Webcafe.hr, Magazin.hr, Hot.hr, Tehnoklik.hr i Netmobil.hr .

Povratak na Net.hr