FOTO: / Novi šoping-centar u Zagrebu otvorio svoja vrata, evo kako izgleda!

Novi šoping-centar na zagrebačkim Vrbanima otvorio je svoja vrata - prostire se na tri kata i 40.

29.8.2013.
15:31
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Point shopping center u zagrebačkom naselju Vrbani u četvrtak ujutro posjetiteljima je otvorio svoja vrata.

Svaki dan u rujnu otvarat će se trgovine, sve do službenog otvorenja 26. rujna

Gotovo svakodnevno tijekom rujna otvarat će se trgovine i nuditi zanimljivi sadržaji unutar centra, a 26. rujna uslijedit će i veliki tulum dobrodošlice za susjedstvo, kada će zakupci predstaviti kompletne asortimane i sadržaje koje pripremaju za posjetitelje Point shopping centra. Zauzimajući površinu od oko 40.000 četvornih metara, na četiri podzemne i dvije nadzemne etaže, centar sadrži više od 50 trgovina s gotovo 13.000 četvornih metara prodajne površine, kao i garažu s 500 parkirnih mjesta.

Što sve možete naći u centru?

Prvi put u Hrvatskoj svoje je proizvode u Point shopping centru predstavila poznata britanska modna marka Next, dok je švedski lanac odjeće Lindex svoju ponudu obogatio i XXL linijom GENEROUS s konfekcijskim brojevima 42+. Uz Next i Lindex u Pointu se nalaze i naširoko poznati brendovi poput Benettona, dm-a i Konzuma, a očekuje se i dolazak novih zvučnih brendova iz svijeta mode, zabave i gastronomije.

Prvi trgovački centar osmišljen za susjedstvo novo je mjesto okupljanja, kupovine, zabave i provođenja slobodnog vremena stanovnika zapadnog dijela Zagreba, ali i ostalih dijelova grada. Svoje mjesto u mnoštvu zagrebačkih shopping destinacija Point nalazi orijentiranošću na stanovnike u okolici i njihove svakodnevne potrebe kojima se prilagodio izborom trgovina i ponudom raznovrsnih sadržaja za sve dobne skupine.

Centar je upotpunjen i gastronomskim, sportsko-rekreativnim te zabavnim i sadržajima za djecu, uključujući dječju igraonicu i dvoranu za fitness Invictus na više od 700 m2. Korisni servisi centra poput poštanskog ureda i poslovnice banke građanima također omogućavaju izvršavanje različitih dnevnih aktivnosti na jedinstvenoj lokaciji.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali