FOTO: / Prva dama kupila predsjedniku teglicu ajvara

shimmer fallback

Tradicionalni Božićni sajam Međunarodnog kluba žena, poznat po svom humanitarnom karakteru, u nedjelju je u Arena centru otvorila supruga hrvatskog predsjednika Tatjana Josipović.

5.12.2010.
17:29
Play logo

Tijekom dana predstavnici više od 30 zemalja prodavat će tradicionalne proizvode, igračke i hranu specifičnu za svaku od država, a prikupljeni prihod darovat će se Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec. Radi se o ustanovi za djecu s teškoćama u razvoju i autizmom.

"Nisam još kupila poklone za Božić pa će i ovo dobro doći kao dio 'asortimana'", kazala je Tatjana Josipović za 24 sata. Predsjedniku je kupila teglicu makedonskog ajvara, a Lani božićne ukrase od slame. Izdvojila je i 300 kuna za sliku koju su izradili štićenici Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ideja sajma je prikazati svu različitost nacija koje Klub okuplja te zajedničkim snagama pomoći onima kojima je to najpotrebnije", izjavila je organizatorica sajma Jane Hunter, članica Međunarodnog kluba žena.

Ovo je 16. po redu Božićni sajam kojeg podržavaju domaće ili strane tvrtke, veleposlanstva, lokalna i međunarodna zajednica, a veliku potporu daje i Hrvatska gospodarska komora. Osim kupovine suvenira i hrane posjetitelji mogu sudjelovati i u tomboli. Sponzor glavne nagrade, putovanja u Tursku za dvoje, je Turkish Airlines.

BKFC 50
Superstar
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Ja sam Zlatan
Señorita 89
Britain's Got Talent
default_cta
Tri sestre
Play logo