Play ponuda

FOTO: / Prizor s Hvara od kojeg će se i manje osjetljivima okrenuti želudac

shimmer fallback

Čitatelj nam je javio o katastrofalnom stanju u kojem se nalazi jedini besplatni WC na trajektnom pristaništu u Sućuraju na Hvaru.

28.8.2014.
9:50
Play ponuda

Naši čitatelji vrijedno nam dojavljuju detalje iz hrvatske turističke ponude koji nikome ne idu u prilog te svakako šalju lošu sliku o hrvatskom turizmu i kulturi.

Ovako izgleda besplatni WC koji se nalazi u trajektnom pristaništu u Sućuraju na Hvaru.

"Nadam se da vam ne trebam opisivati miris unutar kabine sa zatvorenim vratima na +35 stupnjeva", piše zgranuti čitatelj.

Preko puta ovog WC-a je ulaz u toalet za koji je potrebno izdvojiti ni manje ni više nego sedam kuna. Ni to našem čitatelju ne bi bio problem, da zbog toga ne morate imati sitan novac koji ne možete dobiti ni u susjednom kafiću, a ni na blagajni Jadrolinije sa obrazloženjem da "im treba i da nemaju".

Fotografije su snimljene 24.08. u poslijepodnevnim satima.

Svaki put se iznova zgrozi

Još jedna čitateljica javila nam se s Hvara s istom temom. Ona je Hrvatica koja živi u Švedskoj i svako ljeto ide na odmor u Hrvatsku. "Iako već 'znam što me čeka', svaki put se iznova zgrozim", piše ona.

Ove godine je s prijateljicom iz Švedske, koja je prvi put u Hrvatskoj, odlučila posjetiti Hvar. Uzele su trajekt za Stari Grad, a na dolasku u luku ih je dočekao "šarmantan" prizor.

"Pun trajekt turista koji se naginju na ogradu da vide more i otok, kad stoji čovjek na molu i piša u more!! Na majici mu jasno piše 'Lučka Kapetanija'. Užas i sramota. Nisam mogla vjerovati svojim očima! Pa recite mi jel' to normalno ponašanje jednog zaposlenika da piša u more pred punim trajektom turista?!", pita čitateljica.

Imate li negativnih iskustava sa smještajem, cijenama kod ugostitelja, prometom? Želite li nekoga pohvaliti, podijeliti svoje iskustvo? Pišite nam na vijesti@portal.net.hr.

Play ponuda
Play ponuda