[FOTO] GRADONAČELNIK PISAO NET.HR-U: MOJ OSIJEK NE IZGLEDA TAKO: / Poslali su nam i fotke koje, tvrde, pokazuju kako je super

Gradonačelnik Ivan Vrkić poslao nam je dopis nakon naše reportaže iz Osijeka

20.11.2019.
11:34
Pixsell/Grad Osijek
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Osječki gradonačelnik Ivan Vrkić obratio se dopisom glavnom uredniku portala Net.hr Filipu Rauniću nakon objave naše reportaže iz Osijeka. Vrkić polemizira s tekstom "Ovo je Osijek danas: Zatvoreni gotovo svi lokali u centru, ljudi su otišli, a vrijeme kao da je stalo; ‘Mladih zapravo uopće nema".

Naša je ekipa posjetila Osijek te smo kroz razgovor s Osječanima pokušali približiti svakodnevnicu u tom gradu. S građanima smo razgovarali o životu u Osijeku, brojkama o smanjenju stanovnika, iseljavanju i lošoj demografskoj slici tako smo dali kontekst. Sve smo ilustrirali i fotografijama naše novinarke snimljenima prije desetak dana u Osijeku, koje su gradonačelniku Vrkiću također sporne, pa je odlučio na njih reagirati svojim fotografijama koje, uz dopis gradonačelnika, donosimo u nastavku teksta.

Fotografije poslane iz Ureda gospodina Vrkića koje, smatraju, bolje od onih koje je snimio Net.hr, demonstriraju svakodnevicu u tom gradu na Dravi:

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Izdvojeno

Regionalni portali